Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gutui trase in ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Gutuile trase in ciocolata sunt deserturi delicioase cu fructe. Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata pentru prajitura sau tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se

detalii rețetă—

Glazura simpla de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura de ciocolata cu unt se pune intr-un vas, pe marginea masinii, amestecand continuu ciocolata taiata

detalii rețetă—

Sos de ciocolata sau cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Un sos delicios, ideal pentru diferite budinci, este sosul de ciocolata sau cacao. Pentru realizarea lui sunt

detalii rețetă—

Sos de smantana cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciocolata se pune la topit, iar separat se amesteca smantana cu zaharul pudra. Se adauga apoi ciocolata topita si

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade ciocolata amaruie pe razatoarea mare, apoi se pune intr-un vas, iar acesta pe un vas cu apa clocotita. Se

detalii rețetă—

Suhaida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2)

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un vas se pun zaharul pudra impreuna cu ciocolata si se asaza pe foc mic. Se lasa la fiarba, pana se topesc.

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se

detalii rețetă—