Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gutui trase in ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Gutuile trase in ciocolata sunt deserturi delicioase cu fructe. Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se

detalii rețetă—

Sos caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Caramelizati zaharul la foc mic amestecand ca sa nu se arda. Cand s-au caramelizat toate cristalele de zahar

detalii rețetă—

Glazura simpla de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura de ciocolata cu unt se pune intr-un vas, pe marginea masinii, amestecand continuu ciocolata taiata

detalii rețetă—

Sos de ciocolata sau cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Un sos delicios, ideal pentru diferite budinci, este sosul de ciocolata sau cacao. Pentru realizarea lui sunt

detalii rețetă—

Sos de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la

detalii rețetă—

Sos de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se oparesc migdalele, dupa care se curata de coaja, se usuca, apoi se toaca marunt. Se amesteca cu galbenusurile

detalii rețetă—

Sos dulce de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca faina cu untul incalzit, apoi se dizolva cu laptele fiert cu zahar. Se amesteca bine pe foc pana da

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu albus de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se

detalii rețetă—