carnea

Tocanita de legume cu carne de rata
Mancaruri cu carne

Tocanita de legume cu carne de rata

Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne...

Tocanita de legume cu carne de rata
Mancaruri cu ciuperci

Ciuperci cu smantana si marar

Pentru ciuperci cu smantana si marar se aleg ciuperci, de preferinta mici, in orice caz foarte proaspete, albe si cu carnea...

Ciuperci cu smantana si marar
Mancaruri cu vanat

Pulpa de caprioare la tava

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la tava cel...

Pulpa de caprioare la tava
Mancaruri cu carne

Pui simplu la frigare

Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu...

Pui simplu la frigare
Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu legume

Ciulamaua de pui cu legume se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel cu deosebire ca puiul se fierbe mai putin decat carnea...

Ciulama de pui cu legume
Mancaruri cu carne

Limba umpluta cu sos de smantana

Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre gatlej,...

Limba umpluta cu sos de smantana
Mancaruri cu carne

Pulpa de berbec la tava cu usturoi

Pentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...

Pulpa de berbec la tava cu usturoi
Mancaruri cu carne

Carne de purcel cu varza

Carnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...

Carne de purcel cu varza
Mancaruri cu carne

Friptura delicioasa de miel

Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava,...

Friptura delicioasa de miel
Mancaruri cu carne

Stufat de miel cu usturoi

Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se...

Stufat de miel cu usturoi
Mancaruri cu carne

Rulada de vitel cu vin alb

Pentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de lemn pentru...

Rulada de vitel cu vin alb
Mancaruri cu carne

Snitel vienez gustos

Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor,...

Snitel vienez gustos
Mancaruri cu carne

Snitel natur cu untura

Pentru snitelul natur cu untura se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie...

Snitel natur cu untura
Mancaruri cu carne

Papricas de vitel

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga...

Papricas de vitel
Mancaruri cu carne

Vitel cu dovlecei

Pentru vitelul cu dovlecei se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se...

Vitel cu dovlecei
Mancaruri cu carne

Ciulama simpla de vitel

Pentru ciulamaua de vitel se taie carnea in bucatele potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apa rece si sare. Carnea...

Ciulama simpla de vitel
Mancaruri cu carne

Piept de vitel umplut cu usturoi

Pentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame carnea,...

Piept de vitel umplut cu usturoi
Mancaruri cu carne

Snitel rusesc

Pentru snitel rusesc se taie carnea in felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund pana cand carnea incepe...

Snitel rusesc
Mancaruri cu carne

Tocana de vitel

Pentru tocana de vitel se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de...

Tocana de vitel
Mancaruri cu legume

Ghiveci de carne si legume

Pentru ghiveci de carne si legume se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie putina varza in bucati, un...

Ghiveci de carne si legume
Mancaruri cu carne

Prune uscate cu carne

Pentru prunele uscate cu carne se pregateste camea ca pentru mancarea cu cartofi, insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...

Prune uscate cu carne
Mancaruri cu carne

Gutui cu carne delicios

Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...

Gutui cu carne delicios
Mancaruri cu carne

Pere cu carne

Pentru pere cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de...

Pere cu carne
Mancaruri cu varza

Varza dulce cu carne

Pentru varza dulce cu carne se alege carne grasa si se pregateste ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie carnea in bucati...

Varza dulce cu carne
Mancaruri cu carne

Bame cu carne

Pentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se oparesc cu...

Bame cu carne
Mancaruri cu carne

Vinete cu carne si rosii

Pentru vinete cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie cateva vinete, fara sa se curete de coaja,...

Vinete cu carne si rosii
Mancaruri cu carne

Tocana cu rosii

Pentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se...

Tocana cu rosii
Mancaruri cu carne

Gulas cu galuste de casa

Pentru gulas cu galuste de casa se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa...

Gulas cu galuste de casa
Mancaruri cu cartofi

Cartofi deliciosi cu carne

Pentru cartofi deliciosi cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o...

Cartofi deliciosi cu carne
Mancaruri cu carne

Praz cu carne simplu

Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el...

Praz cu carne simplu
Mancaruri cu carne

Morcovi cu carne

Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se...

Morcovi cu carne
Mancaruri cu carne

Fasole boabe cu carne

Pentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si...

Fasole boabe cu carne
Mancaruri cu carne

Fasole verde cu carne si rosii

Pentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura....

Fasole verde cu carne si rosii
Mancaruri cu carne

Mititei din carne de vaca

Pentru mititei din carne de vaca, se trece de doua ori prin masina carnea de la gat impreuna cu seul de vaca. Se amesteca cu...

Mititei din carne de vaca
Mancaruri cu carne

Rasol de vaca cu cartofi si zarzavat

Pentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada....

Rasol de vaca cu cartofi si zarzavat
Mancaruri cu carne

Rasol cu smantana

Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand...

Rasol cu smantana
Mancaruri cu carne

Crochete de carne

Pentru crochetele de carne, carnea fiarta, ramasa de la rasol, se da prin masina. Se prajeste apoi cu o lingura de unt si cu...

Crochete de carne
Mancaruri cu carne

Budinca de carne cu cartofi

Pentru budinca de carne cu cartofi se da prin masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si miezul de la o felie de paine muiat...

Budinca de carne cu cartofi
Mancaruri cu carne

Sarmale cu varza dulce si marar

Pentru sarmalele cu varza dulce se da prin masina carnea de porc sau amestecata, de vaca si de porc, si miezul de la o felie...

Sarmale cu varza dulce si marar
Mancaruri cu varza

Musaca de varza cu carne macra

Pentru musaca de varza se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se adauga sare si piper. Se aleg...

Musaca de varza cu carne macra
Mancaruri cu varza

Varza clujasca

Pentru varza clujasca se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza...

Varza clujasca
Mancaruri cu carne

Musaca de taitei cu carne macra

Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se...

Musaca de taitei cu carne macra
Mancaruri cu carne

Chiftele de cartofi cu carne si ceapa

Pentru chiftelele de cartofi cu carne se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina. Se amesteca cu o lingura de faina,...

Chiftele de cartofi cu carne si ceapa
Mancaruri cu carne

Rosii umplute gustoase

Pentru rosiile umplute se face tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de paine prin masina de tocat. Cand carnea...

Rosii umplute gustoase
Mancaruri cu carne

Mere umplute cu carne macra

Pentru mere umplute cu carne, merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se...

Mere umplute cu carne macra
Mancaruri cu carne

Chftele marinate cu tarhon

Pentru chiftelele marinate cu tarhon se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. In cazul cand carnea nu este de loc...

Chftele marinate cu tarhon
Mancaruri cu carne

Ardei umpluti deliciosi

Pentru ardei umpluti se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se...

Ardei umpluti deliciosi
Mancaruri cu carne

Dovlecei gustosi umpluti

Pentru dovlecei gustosi umpluti se pregateste tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa...

Dovlecei gustosi umpluti
Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti cu carne macra

Pentru cartofi umpluti cu carne macra se pregateste tocatura. Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin...

Cartofi umpluti cu carne macra
Mancaruri cu carne

Perisoare cu sos de smantana si marar

Pentru perisoare cu sos de smantana si marar se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. In cazul cand carnea nu este...

Perisoare cu sos de smantana si marar
Mancaruri cu carne

Chiftele gustoase cu sos de rosii

Pentru chiftele cu sos de rosii se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. Odata cu carnea, se da prin masina si o...

Chiftele gustoase cu sos de rosii