Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt....
Pilaf cu maruntaie de puiPentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa,...
Gaina rasol cu legume asortate si hreanPentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne....
Gulas cu carne de puiPentru clatite umplute cu carne de pui carnea de pui se spala si se portioneaza. Ouale se spala sub jet de apa rece....
Clatite umplute cu carne de puiPentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb...
Farfalle a la dimineata devremePentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii,...
Blanchete de pui cu orezCartofii umpluti cu carne de pui este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Carnea de pui se spala si se...
Cartofi umpluti cu carne de puiPentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla se curata...
Bors cu sfecla si carne de vitaPentru borsul moldovenesc cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati.
Bors moldovenesc cu carne de vitaPentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii, telina,...
Bors rusesc cu carne de vitaPentru borsul polonez carnea de pui se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Sfecla, morcovii si varza alba se...
Bors polonezPentru bors rusesc cu spanac carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Ceapa uscata si verde se curata, se...
Bors rusesc cu spanacPentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul...
Ciorba taraneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul...
Ciorba cu carne de porc (a la grec)Pentru ciorba cu carne de vita (a la grec) carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Ciorba cu carne de vita (a la grec)Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si...
Ciorba cu carne de vita si legumePentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se curata, se...
Bors cu carne de mielPentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa,...
Ciorba cu carne de puiPentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina...
Ciorba cu carne de pui si rosiiPentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul,...
Ciorba cu carne de pui (a la grec)Pentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin...
Ciorba taraneasca cu carne de puiPentru ciorba ardeleneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ciorba cu carne de manzat (a la grec)Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul...
Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzatPentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si...
Ciorba taraneasca cu carne de manzatPentru ciorba cu carne de berbec si legume carnea de berbec se spala, se portioneaza, se opareste si se spala din nou in...
Ciorba cu carne de berbec si legumeCiorbă de miel reţetă.Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă ardeleneascaCiorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă (a la grec)Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt.
Crema din ciuperci cu carne da gainaPentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri....
Crema din carne de puiPentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si...
Supa din carne de vita cu galustiPentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de vita cu ravioliPentru supa gulas carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata, se spala...
Supa gulasPentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de pui cu galustePentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se...
Supa din carne de pui rasol cu taiteiRulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se...
Rulada din carne de vita cu ouRuloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati,...
Rulou din carne de porc si ciuperciChiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina,...
Chiftelute cu carne si legumeChiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se...
Chiftelute speciale cu carne si legumeSalata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa...
Salata a la MoscovaSalata asortata cu carne de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Carnea se spala, se fierbe, se...
Salata asortata cu carne de pasarePentru salata boeuf cu carne si cartofi carnea se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie in cubulete mici....
Salata boeuf cu carne si cartofiPentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul,...
Piftie din carne de curcan cu oua si legume asortatePentru pate din ficat de porc carnea se spala, se curata de pielite, se taie bucati, se introduce in apa cu sare si se...
Pate din ficat de porcPentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de...
Ciuperci cu carne de pasarePasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porcPulpa si coastele de miel cu cartofi marinati, copti si prajit este o reteta traditionala si foarte delicioasa de Paste. Am...
Pulpa si coaste de miel cu cartofi marinati, copti si prajitiRulada de carne cu ciuperci este un aperitiv decorativ si foarte delicios. Intii se feliaza carnea in felii de aproximativ 1 cm.
Rulada de carne cu ciuperciPentru pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel carnea se spala si se unge bine si pe interior si pe...
Pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramelPentru macrou umplut pestele il spalam,il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu podul...
Macrou umplutPentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata...
Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar