Pentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se...
Friptura din carne de vita la tava
Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se...
Friptura din carne de vita impanata cu slanina
Pentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se...
Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi
Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina...
Muschi de porc impanat cu slanina si usturoi
Pentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie...
Cotlet de porc la tava
Pentru fundulii de berbec la gratar carnea se spala, se curata de pielite, se taie in lungime, se cresteaza si se ung cu...
Fundulii de berbec la gratar
Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata,...
Friptura de miel la tava cu usturoi
Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie...
Friptura inabusita de miel cu usturoi
Pentru tocana cu carne de oaie carnea se curata, se spala si se portioneaza. Ceapa si ardeii grasi se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de oaie
Pentru tocana bulgareasca de berbec carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de...
Tocana bulgareasca de berbec
Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi....
Ragut de berbec
Pentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se...
Pulpa de berbec cu sos vanatoresc
Pentru jigo de berbec cu fasole boabe usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala: 50 g se taie...
Jigo (pulpa) de berbec cu fasole boabe
Pentru fasole boabe cu carne berbec fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa 12 ore. Carnea se spala,...
Fasole boabe cu carne berbec
Pentru berbec cu varza si rosii carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se sareaza....
Berbec cu varza si rosii
Pentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate
Pentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de miel
Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verde
Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de mielPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)
Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofi
Pentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru....
Miel cu sos de smantana (Fricase)
Pentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de miel
Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se...
Ghiveci din maruntaie de miel
Pentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de miel
Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde...
Drob de miel cu patrunjel si marar
Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si...
Cotlet de miel pane
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori