Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, cate o lingura de faina si una de lapte. Se pune...
Prajitura cu mere si scortisoara
Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata....
Prajitura cu mere
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta...
Prajitura cu anason
Ouale se bat spuma si se amesteca impreuna cu uleiul pus cate putin. Se asauga apoi putina sare, coaja de lamaie si faina....
Prajitura evreiasca
Salata de vinete este delicioasa in orice anotimp. Puteti sa o conumati imediat sa sa puneti vinetele la congelator si sa...
Salata de vinete
Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins cu zeama de...
Prajitura cu miere
Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele...
Prajitura ruseasca
Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune...
Prajitura cu iaurt
Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina...
Prajitura economica
Drojdia se amesteca cu o lingura de zahar si cu putina faina dupa care se lasa cateva minute la dospit. Faina se admesteca cu...
Savarina din aluat de drojdie
Galbenusurile se freaca spuma cu cinci linguri de zahar, apoi se adauga pesmetul, sare si un plic de zahar vanilat. In...
Savarina cu pesmet
Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza...
Pandispan cu jumatati de caise
Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi...
Pandispan cu jumatati de prune
Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la...
Pandispan cu visine
Gutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste ele...
Pandispan cu gutui
Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga...
Pandispan cu mere si oua
Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste...
Pandispan cu mere
Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de...
Roseuri cu nuca
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava...
Bezele
Se bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu...
Piscoturi de sampanie
Zaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de...
Fursecuri cu nuci spritate
Albusurile batute spuma tare cu zaharul se amesteca cu un plic de zahar vanilat, un praf de sare, faina in ploaie si nucile...
Fursecuri cu nuci
Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare...
Fursecuri limbi de pisica
Nu ai nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a prepara aceste delicioase pricomigdale, potrivite si pentru cei mici.
Pricomigdale rapide
Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si...
Fursecuri cu nuci
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane