Se spala carnea, se curata de oase si pielite, se bate ca sa se subtieze si se intinde pe un fund de lemn. Se sareaza putin...
Friptura umplutaMorcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul...
Muschi de porc impanatCarnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati...
Popiete din carne de porcFicatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie...
Ficat de porc meuniereFileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate...
Gordon bleuPieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si...
Pui KevskaiaIntr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul fiert, bulion, cimbrul, piperul si sarea. Dupa ce s-a racit se...
Sarmale in foi de varza cu carne de porcCarnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se...
Rulou din carne de porc cu ciuperciCarnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul de varza se...
Varza umpluta cu carne de porcPuiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune...
Pui cu lamaie si cartofiPuiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu...
Blanchet de puiFicateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se...
Ficatei picantiPieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea...
Sote de curcan in sos de berePulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc....
Pui cu mere si nucaCeapa impreuna cu morcovii se toaca marunt, cartofii se taie felii subtiri, rosiile oparite se decojesc si se taie sferturi,...
Pui cu ciuperci si maslineCarnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se...
Frigarui cu ciuperciCarnea de pui se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se toaca amrunt, ardeii se taie fasii subtiri, iar rosiile...
Tocana de puiCarnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade...
Pui italianVarza de Brussels se opareste 5-6 minute in apa clocotita cu sare, dupa care se scurge. Intr-o tigaie se topeste untul, se...
Aripioare cu varza de Brussels, unt si lamaiePieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe...
Piept de pasare cu andiveFasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul...
Supa italianaCiupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile...
Supa de ciuperci cu orezCeapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc...
Ciorba cu perisoareCarnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare....
Bors moldovenesc de pasare cu taitei.Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt. Borsul...
Bors pescarescCeapa si telina se taie in patru. Se pun la calit intr-o oala, apoi se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa...
Supa crema de ciuperciCarnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de manzatUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori