Curatam pestele, nu taiem capul si coada, aruncam doar maruntaiele. Creastam oblic ambele parti exterioare ale pestelui si il...
Peste prajit
Se bate o spuma din 4 galbenusuri de ou, cu 1 ulcica de zahar tos si cu 125 g margarina, apoi adaugam faina, nuca macinata si...
Prajitura gustoasa cu nuca
Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata....
Cubulete de parfe
In afara de piscoturi, se amesteca toate ingredientele, aprox. 25 minute deasupra aburului. Se pun piscoturile intr-o tavita...
Ciocolata gustoasa
Punem apa intr-o oala mai mare si o punem la fiert, adaugam sare. Preparam aluatul astfel incat sa fie gata pe cand apa...
Galuste cu ou
Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in...
Costita de porc
Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam....
Piept de pui cu ciuperci si carnat
Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o zi. Le...
Piept de gasca in vin rosu cu prune uscate
Bate spuma albusurile, adauga zaharul, migdalele, sucul de lamaie, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si faina. Intinde...
Desert cu scortisoara
Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa...
Felii de peste cu ciuperciPentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de...
Inghetata de branza cu zmeura si coacaze
Sfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti...
Piscoturi cu budinca
Taie castanele, pune-le in apa rece si fierbe-le 10 minute dupa ce au inceput sa fiarba. Fierbe laptele impreuna cu zaharul,...
Piure de castane
Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina...
Prajitura cu scortisoara
Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina...
Rulada de carne cu usturoi
Ingredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...
Cocktail cu suc de mere
Ingredientele impreuna cu gheata sparta se amesteca foarte bine in blender. Punem in pahare racite de tip Collins si ornam cu...
Suc mixt
Ingredientele impreuna cu gheata se scutura foarte bine in shaker si strecunam in pahare sour racite peste cuburi de gheata.
Cocktail cu suc de ananas
Ingredientele, in afara de Grenadine se scutura in shaker , impreuna cu gheata si strecuram in pahare tip longdrinks racite,...
Cocktail cu frisca
Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperci
Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperci
Prepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita....
Crema de fructe in forma
Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si amidonul...
Tort cu mere frantuzesc
Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara...
Friptura de vita
Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se...
Pulpe de pui cu piersici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori