Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata pentru prajitura sau tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se

detalii rețetă—

Glazuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Glazura alba de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat,

detalii rețetă—

Glazura simpla de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura de ciocolata cu unt se pune intr-un vas, pe marginea masinii, amestecand continuu ciocolata taiata

detalii rețetă—

Glazura de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de cafea se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet. Se pune

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade ciocolata amaruie pe razatoarea mare, apoi se pune intr-un vas, iar acesta pe un vas cu apa clocotita. Se

detalii rețetă—

Glazura de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca albusul cu zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai amesteca bine 5-6 minute.

detalii rețetă—

Glazura aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—

Glazura de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca bine zaharul cu zeama de lamaie, apoi se adauga 2 linguri de apa, 1 albus de ou si la final coaja de

detalii rețetă—

Glazura de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Albusurile se freaca cu zaharul pudra. Cand compozitia devine ca o pasta alba, se adauga zeama de lamaie si se mai

detalii rețetă—

Glazura din zahar pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se

detalii rețetă—