• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste...
Mititei din peste• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de...
Crema de somon cu tofu pe crouton• toate ingredientele se spala bine, fara sa se indeparteze coaja care este plina de nutrienti, si se adauga pe
Smoothie energizant de legume si ghimbir made by Raw Chef Ligia Pop• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un
Biscuiti cu merisoare si stafide• lasati stafidele la hidratat in crema de whisky si cognac pentru cca 1 ora• lasati branza de vaci
Pasca fara aluat• taiati piersicile cuburi si inlaturati samburele • adaugati-le in blenderul personal Breville Blend Active impreuna cu
Smoothie de piersici si sirop de agave• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala •
Coquelet cu piure de mazare• introduceti pieptul de rata si sosul Worchester in caserola de marinare rapida FoodSaver si porniti programul de marinare
Piept de rata cu sos Worchester si sparanghel alb• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
Rulada curcubeu de muschiulet de porc• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si
Pulpa de mistret cu fenicul• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si
Pulpa de cerb• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,
Iepure invelit in prosciutto• filetati bibanul si scoateti oasele cu o penseta • asezonati-l cu sare si piper si stropiti-l
File de biban de mare cu guacamole• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu
Cotlet de ton rosu in crusta de sareMedalion de somon cu sparanghel, o mancare extrem de gustoasa, gatita usor.
Medalion de somon cu sparanghel• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare
Supa de rosii cu busuioc si parmezan• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte) • vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare
Dulceata picanta de kumquat• taiati merele in 4 si scoateti-le semintele • coaceti-le pe plita sau in cuptor •
Mar copt cu crema de whisky• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga
Sos de fructe de padure• taiati rubarba rondele • tocati menta • adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si
Coulis de rubarba• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am
Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean• asezonati rasolul • folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de...
Rasol de vita cu carpaccio de dovleacClătite pufoase reţetă • amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul• separati galbenusurile de albusuri•...
Clătite pufoase reţetă• adaugati faina intr-un bol adanc • peste aceasta adaugati zaharul pudra si amestecati • faceti
Clatite de ganache de ciocolata• bateti ouale cu un tel si putina sare • taiati ardeiul, baconul (indepartand soriciul) si branza
Omleta greceascaUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori