Ciorbă de miel reţetă. Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si...
Ciorbă de miel reţetăUn os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se...
Bors cu perisoareCarnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt,...
Bors de mielRadacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un...
Bors de cartofiLegumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de...
Bors de lobodaDovelceii se rad de coaja, se spala si se taie bucatele mici. ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii se taie marunt, iar...
Bors de dovleceiCarnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert...
Bors din carne de vacaBucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa...
Bors din carne de gainaMorcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de...
Bors de ciuperciFasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu...
Bors de fasole boabeUrzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata...
Bors de urziciPatrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt. Sfecla se...
Bors moldovenesc de sfeclaSe curata de ate, fasolea si se rupe in trei dupa care se pune sa fiarba in 2 l apa cu sare. Intre timp legumele se rad, se...
Bors de fasole verdeLegumele se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pun la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce au fiert, se strecoara si se...
Supa cu legume a la grecRasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si...
Supa din rasol de vacaGaina se pune la fiert in apa rece cu ceapa taiata marunt. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza si se tine pe foc mic,...
Supa de pasareSe pun in borcan sau intr-un vas de pamant taratele si malaiul, dupa care se toarna peste ele apa rece pana le acopera si se...
Bors pentru ciorbeLegumele radacinoase se curata, se spala si s etaie cubulete. Se pun apoi la fiert in 1,5 l de apa pe foc potrivit. Dupa...
Bors de legumeSe spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se...
Supa de visineSe pune arpacasul sa fiarba, pana se obtine o supa groasa. Se ia de pe foc, apoi se trece prin sita, se adauga supa de legume...
Supa de arpacasCrupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si...
Supa crema de ovazBoabe de porumb se aleg si se spala, dupa care se pun la fiert in apa rece. Separat se curata si se taie morcovul,...
Supa crema de porumbDin legumele curatate, spalate si maruntite se prepara o supa de legume. Dupa ce a fiert, aceasta se strecoara, se...
Supa crema de grisCastanele se pun la oparit in apa fierbinte. Dupa aceea, se scot si se curata de coaja si pielita. Miezul de castane se pun...
Supa crema de castaneOrezul se spala, apoi se pune pe foc, intr-un vas cu unt. Se toarna peste apa fierbinte cu sare si se fierbe aproximativ 20...
Supa de orezPainea taiata cubulete mici se pune la prajit in unt. Dupa, se toarna peste aceste cubulete laptele amestecat cu zahar si se...
Supa rapida de ouaAndivele si prazul se taie rondele mici care se pun cu o lingura de unt intr-un vas sa se caleasca.
Supa de andive cu prazSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedeIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcan"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Salam de biscuiţi, reţetă adaptataDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri