Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat...
Spanac cu carne de la borcanSe iau atatia dovlecei mijlocii cate personae sunt, daca sunt prea mari se taie in doua. Se curata prin razuire si se...
Dovlecei umpluti cu carne1. Cureti bucatile de carne de pielite, le speli, apoi le stergi cu un prosop curat, le asezi pe masa de lucru si le prinzi...
Friptura impletitaPiept de pui cu legume de primavara este o reteta rapida pentru care aveti nevoie de zucchini, ardei gras, morcovi, ceapa...
Piept de pui cu legume de primavaraSe gateste spanacul conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara de apa. Se toaca nu foarte marunt. Se amesteca cu...
Sufle de spanac cu carne tocataDaca aveti un os intreg ca mine, pe linga supa se mai pot face astea. Din carnea de pe oase am facut un aperitiv cu usturoi...
Salata carne de vita si verdeata300 g faina si 3 oua se amesteca, se intind fisii si se taie patratele mici Se pune umplutura de carne (cirnati, mortadella ,...
TortelliniSe amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc, vita, ovine, iar...
Sos Adobo Delicioso1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se...
Stufat de miel1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe...
Pachetele de miel cu verdeataCeapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici...
Tocanita cu carne de vitelCarnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude,...
Chiftelute cu carne de porcIntr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti oala pe foc si lasati sa...
Supa din carne de curcan1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma, 2. se...
Sos pentru carne de pui pregatita la gratar1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce carne). 2....
Marinata cu patrunjel si usturoi1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu piperul,Curry sau usturoi,...
Marinata pentru carne de curcan, rata1.Scoateti cu grija carnea de pe coaste, in asa fel incat sa ramana in bucata intreaga. 2. Trebuie sa obtineti "o foaie" de...
Rulada de miel cu chimen si miere1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. 2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si...
Stufat de mielSe taie zucchinele fasiute subtiri. Se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor si pesmet pentru a obtine o pasta...
Rulouri de zucchine cu carne tocataShepherd's Pie vegetariana este o variatie pentru cei care tin ost sau nu mananca carne a traditionalei retete de origine...
Shepherd's Pie vegetarianaSe trece carnea prin masina de tocat, iar ceapa se curata si se caleste in putin ulei. Se lasa doar cat sa se inmoaie, apoi...
Musaca de spanac cu carne de vitaFriptura la gratar in stil corean este o reteta culinara deosebita. Invata cum sa o prepari cu ingredintele: carne, fructe,...
Friptura la gratar in stil coreanMod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua...
Papricas de pui picant cu maslineVinete umplute cu carne tocata este o delicioasa reteta pentru care aveti nevoie de 2 vinete mari si carne tocata. In plus...
Vinete umplute cu carne tocataa) Preparare carne: 1. Curatam ciolanul, il saram si piperam bine. 2. Punem in ceaun (cratita) untul, usturoiul. Prajim...
Ciolan cu bere si garnitura de cartofi- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. - Luam cite o felie de...
Rulouri de carne cu cascaval si kaizerMod de preparare: - Rosiile le spalam, le taiem in doua si le punem in tava alaturi de usturoiul necuratat. Le dam la cuptor...
Rulouri de carne cu garnitura de couscousVarza calita cu sunca este delicioasa. Varza calita cu carne de porc se pregateste in special in perioada sarbatorilor....
Varza calita cu suncaBucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa,...
Tocana cu carne de vitel si slaninaCarnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu...
Vol-au-vent cu carne de gainaBucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua...
Snitel de porc mistretBucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti.pofta buna
Snitel cu carne de berbecSe prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei...
Verdeturi cu carne de mielBucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Se...
Carne de miel cu inabusitaBucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si...
Varza cu carne de berbecMetoda de Preparare: -incingem uleiul si untul intr-o cratita pe foc in care prajim bucatile de carne bine; -adaugam faina,...
Miel cu legumeArdeii umpluti in stil spaniol este o mancare delicioasa, potrivita vara cand gasim ardei grasi proaspeti plini de gust....
Ardei umpluti in stil spaniolCeapa, morcovii si telina, taiate feliute, se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert in...
sos alb picantCarnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se...
Frigarui cu carne de berbecSe prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei...
Verdeturi cu carne de mielBucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Se...
Carne de miel inabusitaBatem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. Luam cite o...
Rulada de carne cu cascaval si caizerCarnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga...
Tocana cu carne de porc ungurescaBucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a...
Ciolan de vitel rasol cu hrean si smantana- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine - ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de...
Rulada de carneIntr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul...
Rulada cu carne tocata si legumeVinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei...
Budinca de carne si vimeteCiorbă de miel reţetă. Capul si restul de carne se curata,se spala bine si taiate marunt sau date pe razatoarea mare de...
Ciorbă de miel reţetăSe fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita...
Ciorba de dovlecei umplutiRasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca...
Consomme de carneSe taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu...
Bors din carne de vaca