Pentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza...
Pulpa de vitel impanata
Pentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand grasimea...
Friptura de vitel de la rinichi
Pentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de lemn pentru...
Rulada de vitel cu vin alb
Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor,...
Snitel vienez gustos
Pentru snitelul natur cu untura se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie...
Snitel natur cu unturaSalata de varza creola este foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta de salata va trebuie 250 gr varza alba,taiata fasii subtiri.
Salata de varza creolaSalata de morcovi turceasca este delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta de salata trebuie sa folositi 3 morcovi.
Salata de morcovi turceascaFaludeh cu mere este un desert de origine persana foarte gustos. Trebuie sa folositi un mar mare.
Faludeh cu mereFicateii prajiti sunt foarte simplu de pregatit. Se pregatesc si foarte rapid. Aveti nevoie doar de 500 gr ficat de pui, ou,...
Ficatei prajitiMullah Gash Kardeh sau pe romaneste Mullahul lesinat este o reteta iraniana delicioasa. Acest preparat oriental se prepara cu...
Mullah Gash KardehSalata greceasca cu spaghetti este delicioasa. Pentru aceasta reteta de salata puteti folosi si alte tipuri de paste, nu doar...
Salata greceasca cu spaghettiPastrav la gratar cu mamaliguta este o delicioasa mancare traditionala cu peste.
Pastrav la gratar cu mamaligutaSalau cu sos de maioneza si cartofi este o reteta cu peste foarte simplu de realizat. Aveti nevoie de 1 kg salau.
Salau cu sos de maioneza si cartofiChiftelutele cu marar sunt delicioase. Pentru a face chitelute puteti folosi orice fel de carne.
Chiftelute cu mararRasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.
Rasol de vaca cu legume
Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga...
Papricas de vitel
Pentru vitelul cu dovlecei se prajeste carnea de vitel in unt sau in untura, cu ceapa si putina faina. Se adauga apa si se...
Vitel cu dovlecei
Pentru ciulamaua de vitel se taie carnea in bucatele potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apa rece si sare. Carnea...
Ciulama simpla de vitel
Pentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame carnea,...
Piept de vitel umplut cu usturoiPrajitura cu dulceata de prune este simpla si delicioasa. Pentru a face aceasta prajitura va trebuie gem de prune, faina,...
Prajitura cu dulceata de pruneOmleta cu sunca si branza de oaie este delicioasa pentru micul dejun. Pentru a face o omleta delicioasa aveti nevoie de 4...
Omleta cu sunca si branza de oaie
Pentru snitel rusesc se taie carnea in felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund pana cand carnea incepe...
Snitel rusesc
Pentru friptura la tava se alege came macra de la pulpa sau de la coada. Se sareaza si se tine o jumatate de ora. Se asaza...
Friptura de carne macra la tava
Pentru antricoate la gratar antricoatele trebuie sa fie proaspete, nu insa din ziua in care a fost taiata vita, ci tinute...
Antricoate la gratar
Pentru antricoate simple cu ceapa prajita se frig antricoatele la tava sau la gratar. Se taie ceapa in felii foarte subtiri....
Antricoate simple cu ceapa prajita
Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se...
Biftec in faina
Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura...
Vitel cu ciuperci
Pentru tocana de vitel se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de...
Tocana de vitelTarta cu mere si cu afine este o delicioasa prajitura cu fructe. Trebuie intai sa pregatiti aluatul de tarta.
Tarta cu mere si cu afinePaine gustoasa de casa se face foarte usor, iar gustul nu se compara cu ceea ce gasiti in comert. In plus painea de casa este...
Paine gustoasa de casa
Pentru ghiveci de carne si legume se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie putina varza in bucati, un...
Ghiveci de carne si legume
Pentru friptura inabusita se alege o bucata de pulpa sau alta carne macra. Se sareaza, se impaneaza cu slanina si cu...
Friptura inabusita cu usturoi
Pentru rulada umpluta cu ficat se alege carne de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn, fara sa se rupa, astlel incat...
Rulada umpluta cu ficatArdei iuti in otet sunt foarte gustosi. Ardeii murati ii puteti servi cu ciorbe sau feluri de mancare cu carne.
Ardei iuti in otetFileuri de salau pane cu garnitura de cartofi natur este o reteta simpla si gustoasa. Aveti nevoie de 1 kg fileuri de salau.
Fileuri de salau pane cu garnitura de cartofi naturSaramura de macrou cu mamaliguta este foarte gustoasa. Saramura de macrou o puteti face si cu mai mult timp inainte, dar...
Saramura de macrou cu mamaligutaInghetata delicioasa de cacao este foarte simpla de pregatit. Pentru aceasta reteta de inghetata va trebuie zahar, cacaol,...
Inghetata delicioasa de cacaoZacusca delicioasa se face in mod traditional. Adica cu vinete, ardei, ceapa, rosii si condimente.
Zacusca delicioasaGem de zmeura aromat se face foarte simplu. Aveti nevoie de 1 kg zmeura, 1 kg zahar, zeama de la o lamaie.
Gem de zmeura aromatTort delicios de mere si frisca este foarte simplu de preparat. Se curata si se taie merele, se pregateste aluatul si apoi se...
Tort delicios de mere si frisca
Pentru varza acra cu carne se pregateste carea ca pentru mancarea cu cartofi. Se spala in apa rece o capatana sau doua de...
Varza acra simpla cu carneCiorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa folositi 500g carne...
Ciorba cu carne de pasareMacrou prajit cu mamaliguta este o mancare traditionala foarte simplu de preparat. Pentru aceasta reteta cu peste va trebuie...
Macrou prajit cu mamaligutaMacrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte...
Macrou la gatarMusaca de vinete cu carne de vita este o mancare deosebita pe care o puteti pregati in orice anotimp.
Musaca de vinete cu carne de vitaBruschete cu rosii si busuioc sunt un aperitiv simplu si dleicios. Pentru a pregati bruschetele aveti nevoie de rosii,...
Bruschete cu rosii si busuioc
Pentru prunele uscate cu carne se pregateste camea ca pentru mancarea cu cartofi, insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...
Prune uscate cu carne
Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in bucati...
Gutui cu carne delicios
Pentru pere cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de...
Pere cu carne
Pentru varza dulce cu carne se alege carne grasa si se pregateste ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie carnea in bucati...
Varza dulce cu carne
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc