Nuga se taie cuburi si se amesteca cu faina, zaharul pudra, alunele, scortisoara, praful de cuisoare si untul taiat marunt....
Fursecuri cu nuga
Turta dulce glazurata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de turta dulce aveti nevoie de unt, zahar,...
Turta dulce glazurata cu scortisoara
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se...
Bilute de cocos
Se pune laptele la fiert cu uleiul si dulceata. Se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, faina si amidonul. Se lasa...
Turta dulce cu smochine
Se pune zaharul intr-o tigaie, se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se adauga miezul de nuca, taiat in bucatele mai mari...
Nuci glasate
Miezul de nuca macinat, se amesteca impreuna cu zaharul, albusurile si se pune compozitia pe foc, amestecand continuu. Se...
Pricomigdale cu nuci
Faina se amesteca cu drojdia inmuiata in putin lapte caldut, apoi se adauga zaharul, sarea si zaharul vanilat. Se amesteca,...
Briose
Albusurile tinute in prealabil la rece, se bat spuma tare, apoi se adauga zaharul, miezul de nuca macinat, coaja de lamaie...
Bezele cu nuci
Se amesteca faina impreuna cu 150 gr zahar dizolvat in lapte caldut. Restul de zahar se caramelizeaza, apoi se stinge cu...
Turta dulce fara ou
Dovleacul se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune apoi la fiert. Se strecoara apoi si se opareste in zeama...
Turta taraneasca cu malai si dovleac
Se curata dovleacul si se da pe razatoarea mare. Se adauga peste el uleiul, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat si se lasa...
Turta dulce cu dovleac
Se amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi faina si...
Fursecuri cu crema de cacao
Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga mierea calduta, untul, coaja rasa de lamaie, praful de copt stins cu...
Fursecuri dulci cu miere
Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat...
Piscoturi de sampanie
Se amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu zeama de...
Biscuiti pentru ceai
Se amesteca untul moale cu zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool. Se lasa...
Fursecuri simple
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina...
Pesmeti cu lamaie
Se freaca 2 oua cu zaharul, se adauga untul moale, laptele, amoniacul amestecat cu putina faina, coaja de lamaie rasa,...
Fursecuri cu amoniac
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu untul moale. Se adauga coaja rasa de lamaie, romul, faina si se framanta bine. Se...
Pesmeti cu nuca
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, smantana, romul si faina cat cuprinde. Se intinde o foaie de 1-2...
Pesmeti fragezi
Din ingredientele pentru aluat se prepara un aluat frantuzesc. Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie in benzi lungi de...
Flancuri cu caise
Se bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu...
Piscoturi de sampanie
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava...
Bezele
Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de...
Roseuri cu nuca
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se...
Fursecuri
Untul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se...
Fursecuri cu stafide
Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si...
Fursecuri cu nuci
Nu ai nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a prepara aceste delicioase pricomigdale, potrivite si pentru cei mici.
Pricomigdale rapide
Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare...
Fursecuri limbi de pisica
Albusurile batute spuma tare cu zaharul se amesteca cu un plic de zahar vanilat, un praf de sare, faina in ploaie si nucile...
Fursecuri cu nuci
Zaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de...
Fursecuri cu nuci spritate
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga apoi nucile macinate, doua pachetele de zahar vanilat, putina sare...
Piscoturi cu vanilie
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si un ou intreg. Se adauga apoi cacaua, coaja de lamaie si un praf de sare. Se...
Biscuiti cu cacao
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun...
Piscoturi cu nuci
Galbenusurile se freaca impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, un praf de sare, zahar vanilat si faina, in ploaie. Se...
Piscoturi simple
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de...
Piscoturi cu marmelada
Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile...
Piscoturi cu gem
Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama...
Piscoturi cu lamaie
Untul moale se freaca spuma impreuna cu zaharul si sare. Se adauga apoi o lingura de rom, nucile macinate si faina in ploaie....
Cornulete cu nuca
Faina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul se framanta...
Cornulete cu magiun de prune
Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se...
Cornulete cu bors si rahat
Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt...
Cornulete cu gem de caise
Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un...
Cornulete cu smantana si nuci
Faina se amesteca impreuna cu galbenusurile fierte si zdrobite, sarea, untul topit si zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja...
Biscuiti
Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga...
Biscuiti simpli
Margarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca...
Cornulete cu margarinaSalam de biscuiţi reţetă. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin...
Salam de biscuiţi reţetă cu biscuiti crocanti
Faina se amesteca cu putina sare si o ceasca de apa calda. Se adauga jumatate din cantitatea de unt si se framanta bine...
Biscuiti cu gem si nuci
Untul frecat spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi faina, cernuta in...
Fursecuri simple
Margarina frecata spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se adauga putina sare si faina cernuta, in ploaie. Se pune peste...
Fursecuri ochelari
Margarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si se freaca...
Fursecuri grile
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc