Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Shogun pentru salata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul Shogun pentru salata este usor de preparat, veti avea nevoie de maioneza, sos de soia, otet din vin rosu si

detalii rețetă—

Sos pentru salata cu ulei de masline si otet din vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru sosul pentru salata cu ulei de masline si otet din vin alb veti mai avea nevoie de mustar, sare si piper. Se

detalii rețetă—

Sos de mustar pentru salate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca mustarul impreuna cu otetul si uleiul intr-un vas. Se adauga sarea si piperul dupa gust si se toarna

detalii rețetă—

Sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca otetul cu putin ulei si se adauga verdeturile tocate foarte fin. Se potriveste la gust cu sare si piper

detalii rețetă—

Sos moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate

detalii rețetă—

Sos de mustar cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul. Se adauga cateii de usturoi tocati marunt si se freaca

detalii rețetă—

Sos maioneza cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu otetul, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie. Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura.

detalii rețetă—

Sos de mustar cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura.

detalii rețetă—

Sour cream

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Usturoiul si ceapa, tocata, se amesteca cu smantana. Se adauga verdeata tocata marunt si brinza de vaci. Dupa gust

detalii rețetă—