Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Inghetata asortata

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Este tare buna pe timp de vara! Si se poate servi alaturi de piscoturi si fructe proaspete!

detalii rețetă—

Gelato raw vegan din capsuni made by Raw Chef Ligia Pop

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor

detalii rețetă—

Inghetata de vanilie cu coacaze proaspete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 5h 

Inghetata de vanilie cu coacaze proaspete este o inghetata delicioasa de casa ce poate fi servita cu orice fructe,

detalii rețetă—

Inghetata de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Inghetata de cirese este foarte rapida si gustoasa. Este un desert rece adorat si de catre cei mici, potrivit

detalii rețetă—

Inghetata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Inghetata de caise este foarte cremoasa, aromata, perfecta ca si desert de vara, fiind preparata cu fructe

detalii rețetă—

Inghetata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bate spuma tare albusurile cu un strop de lamaie. Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava, pe care aseaza in 4

detalii rețetă—

Coup Jacques

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se taie fructele cuburi mici proaspete, si se amesteca cu vermutul alb. Se vor lasa la frigider pentru macerare.

detalii rețetă—

Inghetata de cantalup sau pepene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se alege un cantalup sau un pepene galben de marime potrivita, se taie la unul din capete capacul. Se curata de

detalii rețetă—