Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousselina de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu

detalii rețetă—

Sos de rom cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina

detalii rețetă—

Sos delicios de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de vanilie se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga vanilia, se acopera si se lasa sa stea un

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura de ciocolata cu unt se pune intr-un vas, pe marginea masinii, amestecand continuu ciocolata taiata

detalii rețetă—

Sos de ciocolata sau cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Un sos delicios, ideal pentru diferite budinci, este sosul de ciocolata sau cacao. Pentru realizarea lui sunt

detalii rețetă—

Sos dulce de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca faina cu untul incalzit, apoi se dizolva cu laptele fiert cu zahar. Se amesteca bine pe foc pana da

detalii rețetă—

Sos de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca jumatate din cantitatea de lapte cu jumatate din cantitatea de zahar si se pun la fiert cu esenta de

detalii rețetă—

Sos de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul si dupa ce laptele a fiert se pune cacaua dizolvata in prealabil in 2-3

detalii rețetă—

Sos de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe laptele, se adauga apoi faina si cacaua dizolvate in putin lapte rece. Se fierbe compozitia pana se

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se

detalii rețetă—

Sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—

Sos de vanilie cu faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune la fiert laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba se acopera si se ia de pe foc. Se freaca ouale cu

detalii rețetă—

Sos de vanilie pentru budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o cratita smaltuita se amesteca galbenusurile cu zaharul, adaugind incet laptele caldut ca sa se desfaca bine

detalii rețetă—