Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Caramelizati zaharul la foc mic amestecand ca sa nu se arda. Cand s-au caramelizat toate cristalele de zahar

detalii rețetă—

Mousselina de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu

detalii rețetă—

Mousse de banane pentru copii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se

detalii rețetă—

Glazuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de

detalii rețetă—

Sos delicios de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul de zahar ars se arde intr-o cratita zaharul, nu insa prea inchis, si se stinge cu ½ ceasca de apa

detalii rețetă—

Sos de rom cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de rom se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula muiata in putina

detalii rețetă—

Sos delicios de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de vanilie se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga vanilia, se acopera si se lasa sa stea un

detalii rețetă—

Sos de cacao fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul de cacao fara ou se face un sirop potrivit de legat din zahar si apa. Se freaca doua linguri de cacao

detalii rețetă—

Glazura alba de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat,

detalii rețetă—

Glazura de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru glazura de ciocolata cu unt se pune intr-un vas, pe marginea masinii, amestecand continuu ciocolata taiata

detalii rețetă—

Glazura de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de cafea se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet. Se pune

detalii rețetă—

Sos de ciocolata sau cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Un sos delicios, ideal pentru diferite budinci, este sosul de ciocolata sau cacao. Pentru realizarea lui sunt

detalii rețetă—

Sos de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb fructele daca sunt crude, apoi se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul, se adauga amidonul si se lasa la

detalii rețetă—