Batem ouale cu zaharul, adaugam untul frecat, zeama de lamaie,laptele,esenta si faina amestecata cu praful de copt, sarea si...
Fursecuri cu cardamom si aluneSe bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta...
Cornete umpluteCeapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste...
Supa de ceapaSe bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile si restul ingredientelor. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu...
Tavalita colorataSe prepara din unt, sare, apa minerala si faina, aluatul pentru tarta. Se tapeteaza o forma rotunda si se pune aluatul la...
Tarta cu fructe de mareFaina se opareste in apa clocotita, si se adauga ouale si sare, dupa ce s-a racit putin. Se fierbe apa cu sare intr-un vas si...
Galuste de aluatUntul se freaca spuma, apoi se adauga unul cate unul galbenusurile si albusurile batute spuma. Se cerne faina si se pun...
Galuste pentru papricasHreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu...
Sos de hreanSe pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de...
Sos din rosiiSe pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un sos...
Mancare de prepelite cu carnatiPestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da...
Peste prajitPotarnichile se curata, apoi se golesc si se flambeaza. Se lasa la rumenit, se presara faina si se adauga 125 gr slanina...
Potarnichi cu zarzavatIntr-un castron mare, se pune faina, in care se face un locsor, chiar in mijloc. Acolo se pune drojdiuta care s-a desfacut in...
Placinta cu brinza ca in ArdealSe amesteca faina cu laptele si cu zaharul vanilat, pana se omogenizeaza. Se adauga cate un ou si se bate bine compozitia....
Clatite cu untFicatul de sitari se pune la prajit intr-un vas cu unt si foarte putina faina. Se adauga apoi smantana, sarea, coniacul si se...
Omleta cu ficat de sitariFazanii se spala, apoi se taie bucati si se bat cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza si se trec prin faina, ouale...
Snitel de fazanSe pune faina intr-un castron mai mare si se amesteca cu sarea. Drojdia nu trebuie sa intre in contact direct cu sarea. In...
Paine de casaSe pune apa la fiert, impreuna cu uleiul. Cand clocoteste se pun chiftelele si se lasa la fiert circa 5 minute. Se adauga...
Chiftele cu sos albSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacaoSe taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi...
Escalop din carne de ursCarnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura...
Snitel din carne de urs, inabusitCarnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii...
Ostropel din carne de cerbSe portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot...
Antricot de cerb cu ciuperciCotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura...
Cotlet de mistret cu ciuperciSe curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile...
Snitel de caprioaraGalbenusurile se freaca spuma impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, cate o lingura de faina si una de lapte. Se pune...
Prajitura cu mere si scortisoaraMargarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de...
Prajitura cu visineLaptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina...
Prajitura economicaIaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune...
Prajitura cu iaurtOuale se bat spuma si se amesteca impreuna cu uleiul pus cate putin. Se asauga apoi putina sare, coaja de lamaie si faina....
Prajitura evreiascaGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta...
Prajitura cu anasonGalbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi...
Pandispan cu jumatati de pruneGalbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza...
Pandispan cu jumatati de caiseDrojdia se amesteca cu o lingura de zahar si cu putina faina dupa care se lasa cateva minute la dospit. Faina se admesteca cu...
Savarina din aluat de drojdieAlbusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de...
Roseuri cu nucaGalbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste...
Pandispan cu mereGalbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga...
Pandispan cu mere si ouaSe separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la...
Pandispan cu visineGalbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se...
FursecuriFrisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare...
Fursecuri limbi de pisicaAlbusurile batute spuma tare cu zaharul se amesteca cu un plic de zahar vanilat, un praf de sare, faina in ploaie si nucile...
Fursecuri cu nuciZaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de...
Fursecuri cu nuci spritateSe freaca galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga albusurile batute spuma, stafidele, nucile tocate, rahatul taiat...
Chec cu stafide si rahatGalbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu uleiul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare cu zaharul si...
Chec cu nucaSe amesteca drojdia uscata cu faina, apoi se adauga margarina la temperatura camerei, oul, branza si cascavalul dati pe...
Cosuletul brutaruluiUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga apoi nucile macinate, doua pachetele de zahar vanilat, putina sare...
Piscoturi cu vanilieFaina se amesteca impreuna cu untul moale, smantana, un ou intreg si un praf de sare. Se face un sirop dintr-un pahar de...
Prajitura cu crema de ciocolata