1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia. 2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de...
Crema de avocado si mentaPulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se...
Porc Gong-BaoCu o seara inainte de a gati, se pune fasolea la inmuiat in apa rece. Pulpa de purcel se spala, se sareaza, se pipereaza si...
Pulpa de purcel in vin rosu cu fasole boabeSe curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja,...
Pulpa de porc cu ragoutInainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate ingredientele date,...
Pulpa de mistret cu afinePulpa de miel se spala si se zvanta pe prosop curat. Oasele se spala si se oparesc. Usturoiul se curata, se spala, 1/3 se...
GIGOT DE MIEL CU USTUROISe spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si...
Penne cu sos de dovlecei si branzaSe taie carnea cuburi cam 3-4 cm fiecare, se pune într-o tigaie de diametru mai mare si putin mai adâncã, putin ulei de...
Pulpa de porc cu prune uscate-afumate si gutuiPulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si...
Pulpa de vita la cuptorSe ia o bucata de carne macra de la pulpa, se taie in bucati potrivite, ca pentru snitel. Se bat bine cu ciocanul de lemn,...
Rulade mici cu castravetiSe trec de doua-trei ori prin masina de tocat carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti egale. Se adauga...
CarnatiCarnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava...
Pulpa de porc la cuptorSe alege o bucata de pulpa sau alta carne macra, cam de 1 1/2 - 2 kg. O bucata mai mica s-ar usca inainte de a fi bine...
Boeuf a la ModeSe spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc...
Pulpa de pui umpluta cu ciuperciSe alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se pune...
Pulpa de vitel la tavaSe alege 1 1/2 kg pulpa sau alta carne macra. Se sareaza, se impaneaza cu slanina, se leaga, ca sa-i dam o forma buna si se...
Friptura inabusitaCarnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul,...
Pulpa de miel cu busuiocFriptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa...
Pulpa de caprioara la tavaPulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se...
Porc Gong-Bao1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa se rumeneasca si apoi se toaca: 6 vinete se taie in jumatati pe lungime si li se...
Moussaka de moutonSe spala carnea, se sterge, se sareaza si se pipereaza. Pulpa de la 1/2 de avocado se zdrobeste cu furculita si se sareaza...
Rulada de curcan cu ananasSe amesteca zaharul cu ceai, pina ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste....
Punch de ceaiSe spala pulpa de miel, se freaca cu lamiie, se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, ½ lingurita usturoi...
Friptura de miel cu slanina la cuptorPulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica...
Friptura de miel impanatPulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de...
Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuiocSe dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit suprafata sa fie cit mai mare. In carne se fac intepaturi cu cutitul in care se...
Rulada din pulpa de miel cu verdeturiTarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se...
Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeataCartofii se sapala, se curata si se taie felii. Merele se taie sferturi si li se scot cotoarele. Se taie pulpa felii si se...
Cartofi gratinati cu mereSe curata pulpa de pielite si de grasime. Se impaneaza cu usturoi si slanina sau numai cu usturoi. Se da sare si piper si se...
Pulpa de berbec la tavaSe curata pulpa de pielite si grasime. Se impaneaza cu usturoi, se da sare si piper si se asaza in cratita peste un strat de...
Pulpa de berbec inabusitaSe spala bine pulpa si se curata de grasime. Se scoate osul. Carnea se freaca cu sare si se lasa sa stea 30 minute, apoi se...
Pulpa de berbec la tava cu sos de vinCarnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa...
Pulpa de berbec la tavaSe amesteca 1 litru de apa cu sucul sau pulpa de fructe(de preferat cu diverse adaosuri), intr-un vas. Se strecoara bine prin...
Inghetata de suc de fructeSe impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este buna. In caz...
Boeuf modeSe asaza pulpa intr-o oala pentru cuptor, (ceramica de fonta Jena). Se acopera2/3 cu apa fiarta, se adauga ceapa, prazul,...
Friptura de jambon cu sos de maceseSe trec capsunile prin sita pina se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un...
Inghetata de capsuni, zmeura, fragiPartea cea mai buna pentru friptura este pulpa din spate. Se spala, se pune sare si se asaza in tava cu grasime. Se da la...
Miel la cuptorCea mai frageda si mai gustoasa parte din pulpa este capacul; fricandoul se prezinta mai frumos, dar nu este atit de fraged....
Pulpa de vitel la cuptorSe pune sare pe pulpa, se tine ½ ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu...
Pulpa de vitel la tavaCarnea spalata si zvintata, presarata cu sare si piper, se pune intr-o cratita si se da la cuptor la foc potrivit cca 45...
Pulpa de porc la tavaSe curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se...
Pulpa de vitel friptaSe alege pulpa din spate, se curata de pielita si se scoate osul. Se desface cit mai plat, se da cu putina sare, se acopera...
Pulpa de miel umplutaCarnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala, se taie bucati mici, se pune in castron, se sareaza, se presara cu piper...
Frigarui din carne de berbecSe desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper. Se asza pe mijlocul...
Pulpa de curcan la tavaSe curata salata verde, se spala frunza cu frunza sub jet de apa. Se desface portocala in felii, se taie miezul de pepene si...
Salata de legume si fructe