Vita la cuptor in sos de rosii este o reteta delicioasa cu carne de vita. Aveti nevoie de pulpa de vitel, suc de rosii si...
Vita la cuptor in sos de rosiiFriptura de curcan in sos de vin si portocale e o delicatesa. Pentru a prepara aceasta friptura aveti nevoie de pulpa de...
Friptura de curcan in sos de vin si portocaleCotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se serveste cu salata de castraveti si ceapa,...
Cotlet de purcel cu piure de rosiiPentru prepararea suncii se scoate frumos pulpa, fara sa se rupa carnea si se taie cate putin din margini ca sa capete forma...
Prepararea sunciiDulceata de dovleac este foarte buna. Pentru aceasta reteta de dulceata trebuie sa folositi 1 kg pulpa de dovleac.
Dulceata de dovleacCarnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la tava cel...
Pulpa de caprioare la tavaPentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...
Snitel delicios de caprioaraPentru pulpa de porc cu chimen la cuptor se sareaza un but de porc (pulpa dinapoi) si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se...
Pulpa de porc cu chimen la cuptorPentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...
Pulpa de berbec la tava cu usturoiPentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava,...
Pulpa de vitel simpla la tavaPentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza...
Pulpa de vitel impanataPentru friptura la tava se alege came macra de la pulpa sau de la coada. Se sareaza si se tine o jumatate de ora. Se asaza...
Friptura de carne macra la tavaPentru friptura inabusita se alege o bucata de pulpa sau alta carne macra. Se sareaza, se impaneaza cu slanina si cu...
Friptura inabusita cu usturoiMedalion de porc este un delicios fel principal. Pentru aceasta reteta cu carne de porc aveti nevoie de 400 g pulpa porc.
Medalion de porcRulada tricolora se prepara cu pula de porc si legume. Ingredientele, in afara de pulpa de porc sunt: fasole verde, ardei...
Rulada tricoloraDrob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel. Pentru...
Drob din organe de porcPentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel impanata, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, bacon,...
Pulpa de miel impanataReteta rata la cuptor este o mancare eleganta si potrivita pentru meniurile de sarbatoare. Pentru a pregati aceasta reteta ai...
Pulpa de rata la gratarFriptura de miel nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Intotdeuna mielul va fi un ingredient de baza pentru realizarea...
Friptura de miel cu condimente si legumePulpa de miel impanata este o reteta perfecta pentru meniul de Paste. Ca sa prepari aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele...
Pulpa de miel impanataPentru a prepara aceasta reteta de frigarui de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel afumata, coasta de...
Frigarui de mielPentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel,...
Pulpa de miel cu usturoi si cimbruPentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel cu lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, unt,...
Friptura de miel cu lamaiePentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu menta, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, menta,...
Pulpa de miel cu mentaPentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel in aluat de paine sunt necesare urmatoarele ingrediente: drojdie, sare,...
Friptura de miel in aluat de painePentru a prepara aceasta reteta de pulpa de berbec cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de berbec, vin,...
Pulpa de berbec cu vinPentru a prepara aceasta reteta de tarta cu miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, unt, ulei de masline,...
Tarta cu mielPentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel,...
Pulpa de miel cu vin si lamaiePorc in sos alb este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti face in 30 de minute. aveti nevoie de pulpa de porc,...
Porc in sos albPentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se...
Rulada de miel cu cascaval si castraveti muratiPentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper,...
Pulpa delicioasa de miel la cuptorPe langa pulpa de berbec, pentru aceasta reteta cu carne mai aveti nevoie de slanina, untura, iar pentru marinata va trebuie...
Pulpa de berbec marinataPulpa de porc cu legume este o reteta satioasa si foarte gustoasa. Pe langa carne de porc mai aveti nevoie de conopida,...
Pulpa de porc cu legumeCiorba cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pe langa ciuperci, mai contine ulei, ceapa, morcov, ardei, telina,...
Ciorba cu ciuperciAveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si condimente.
Tocanita cu legumeAceasta reteta necesita pulpa de porc, varza, morcovi, pesmet, ceapa, vin, sare, ulei, usturoi, piper, salvie si boia.
Pulpa de porc umpluta cu varzaMancarea de vinete e o reteta gustoasa. Ingredientele pentru mancare aveti nevoie de vinete, ceapa, pulpa de rosii, ulei de...
Mancare de vinetePentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste...
Minestrone cu pastePentru aceasta friptura clasica, aveti nevoie de: ceapa, usturoi, morcovi, patrunjel, telina, pulpa de vita, bulion, vin rosu...
Friptura de vita in sos de vinRulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti...
Rulada cu sorici si carne de porcPlacinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.
Placinta dulce cu dovleacSe spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste...
Chiselita de mereUnul din cele 6 fructe de avocado, se curata, se indeparteaza semintels si se taie cubulete pulpa. Separat, se scufunda in...
Salata de creveti cu avocadoSe curata fazanii, li se taie picioarele si se scot cu grija oasele, se iau pieptii si se fierb inabusit in unt 10 minute. Se...
Pulpa de fazan umplutaSe taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi...
Escalop din carne de ursPulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in...
Rulou din pulpa de cerbSe taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura...
Pulpa de mistret impanataSe curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile...
Snitel de caprioaraSe curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se...
Pulpa prajita de caprioaraFeliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o...
Friptura de porc la cuptorPulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...
Pulpa de caprioara la tava