pulpa-de-porc-la-cuptor

Vita la cuptor in sos de rosii
Mancaruri cu carne

Vita la cuptor in sos de rosii

Vita la cuptor in sos de rosii este o reteta delicioasa cu carne de vita. Aveti nevoie de pulpa de vitel, suc de rosii si...

Vita la cuptor in sos de rosii
Friptura de curcan in sos de vin si portocale
Mancaruri cu carne

Friptura de curcan in sos de vin si portocale

Friptura de curcan in sos de vin si portocale e o delicatesa. Pentru a prepara aceasta friptura aveti nevoie de pulpa de...

Friptura de curcan in sos de vin si portocale
Mancaruri cu carne

Cotlet de purcel cu piure de rosii

Cotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se serveste cu salata de castraveti si ceapa,...

Cotlet de purcel cu piure de rosii
Mancaruri cu carne

Prepararea suncii

Pentru prepararea suncii se scoate frumos pulpa, fara sa se rupa carnea si se taie cate putin din margini ca sa capete forma...

Prepararea suncii
Dulceata de dovleac
Dulceata

Dulceata de dovleac

Dulceata de dovleac este foarte buna. Pentru aceasta reteta de dulceata trebuie sa folositi 1 kg pulpa de dovleac.

Dulceata de dovleac
Mancaruri cu vanat

Pulpa de caprioare la tava

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la tava cel...

Pulpa de caprioare la tava
Mancaruri cu vanat

Snitel delicios de caprioara

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...

Snitel delicios de caprioara
Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu chimen la cuptor

Pentru pulpa de porc cu chimen la cuptor se sareaza un but de porc (pulpa dinapoi) si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se...

Pulpa de porc cu chimen la cuptor
Mancaruri cu carne

Pulpa de berbec la tava cu usturoi

Pentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...

Pulpa de berbec la tava cu usturoi
Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel simpla la tava

Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava,...

Pulpa de vitel simpla la tava
Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel impanata

Pentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza...

Pulpa de vitel impanata
Mancaruri cu carne

Friptura de carne macra la tava

Pentru friptura la tava se alege came macra de la pulpa sau de la coada. Se sareaza si se tine o jumatate de ora. Se asaza...

Friptura de carne macra la tava
Mancaruri cu carne

Friptura inabusita cu usturoi

Pentru friptura inabusita se alege o bucata de pulpa sau alta carne macra. Se sareaza, se impaneaza cu slanina si cu...

Friptura inabusita cu usturoi
Medalion de porc
Mancaruri cu carne

Medalion de porc

Medalion de porc este un delicios fel principal. Pentru aceasta reteta cu carne de porc aveti nevoie de 400 g pulpa porc.

Medalion de porc
Aperitive cu carne

Rulada tricolora

Rulada tricolora se prepara cu pula de porc si legume. Ingredientele, in afara de pulpa de porc sunt: fasole verde, ardei...

Rulada tricolora
Drob din organe de porc
Retete de Pasti

Drob din organe de porc

Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel. Pentru...

Drob din organe de porc
Pulpa de miel impanata
Retete de Pasti

Pulpa de miel impanata

Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel impanata, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, bacon,...

Pulpa de miel impanata
Mancaruri cu carne

Pulpa de rata la gratar

Reteta rata la cuptor este o mancare eleganta si potrivita pentru meniurile de sarbatoare. Pentru a pregati aceasta reteta ai...

Pulpa de rata la gratar
Friptura de miel cu condimente si legume
Retete de Pasti

Friptura de miel cu condimente si legume

Friptura de miel nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Intotdeuna mielul va fi un ingredient de baza pentru realizarea...

Friptura de miel cu condimente si legume
Mancaruri

Pulpa de miel impanata

Pulpa de miel impanata este o reteta perfecta pentru meniul de Paste. Ca sa prepari aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele...

Pulpa de miel impanata
Frigarui de miel
Retete de Pasti

Frigarui de miel

Pentru a prepara aceasta reteta de frigarui de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel afumata, coasta de...

Frigarui de miel
Mancaruri

Pulpa de miel cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel,...

Pulpa de miel cu usturoi si cimbru
Mancaruri

Friptura de miel cu lamaie

Pentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel cu lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, unt,...

Friptura de miel cu lamaie
Mancaruri

Pulpa de miel cu menta

Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu menta, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, menta,...

Pulpa de miel cu menta
Mancaruri cu carne

Friptura de miel in aluat de paine

Pentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel in aluat de paine sunt necesare urmatoarele ingrediente: drojdie, sare,...

Friptura de miel in aluat de paine
Mancaruri cu carne

Pulpa de berbec cu vin

Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de berbec cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de berbec, vin,...

Pulpa de berbec cu vin
Mancaruri

Tarta cu miel

Pentru a prepara aceasta reteta de tarta cu miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, unt, ulei de masline,...

Tarta cu miel
Pulpa de miel cu vin si lamaie
Retete de Pasti

Pulpa de miel cu vin si lamaie

Pentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel,...

Pulpa de miel cu vin si lamaie
Porc in sos alb
Mancaruri cu carne

Porc in sos alb

Porc in sos alb este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti face in 30 de minute. aveti nevoie de pulpa de porc,...

Porc in sos alb
Mancaruri cu carne

Rulada de miel cu cascaval si castraveti murati

Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se...

Rulada de miel cu cascaval si castraveti murati
Mancaruri cu carne

Pulpa delicioasa de miel la cuptor

Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper,...

Pulpa delicioasa de miel la cuptor
Mancaruri cu carne

Pulpa de berbec marinata

Pe langa pulpa de berbec, pentru aceasta reteta cu carne mai aveti nevoie de slanina, untura, iar pentru marinata va trebuie...

Pulpa de berbec marinata
Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume este o reteta satioasa si foarte gustoasa. Pe langa carne de porc mai aveti nevoie de conopida,...

Pulpa de porc cu legume
Ciorbe

Ciorba cu ciuperci

Ciorba cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pe langa ciuperci, mai contine ulei, ceapa, morcov, ardei, telina,...

Ciorba cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Tocanita cu legume

Aveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si condimente.

Tocanita cu legume
Mancaruri cu carne

Pulpa de porc umpluta cu varza

Aceasta reteta necesita pulpa de porc, varza, morcovi, pesmet, ceapa, vin, sare, ulei, usturoi, piper, salvie si boia.

Pulpa de porc umpluta cu varza
Mancaruri cu legume

Mancare de vinete

Mancarea de vinete e o reteta gustoasa. Ingredientele pentru mancare aveti nevoie de vinete, ceapa, pulpa de rosii, ulei de...

Mancare de vinete
Paste si pizza

Minestrone cu paste

Pentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste...

Minestrone cu paste
Mancaruri cu carne

Friptura de vita in sos de vin

Pentru aceasta friptura clasica, aveti nevoie de: ceapa, usturoi, morcovi, patrunjel, telina, pulpa de vita, bulion, vin rosu...

Friptura de vita in sos de vin
Aperitive cu carne

Rulada cu sorici si carne de porc

Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti...

Rulada cu sorici si carne de porc
Preparate dulci

Placinta dulce cu dovleac

Placinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.

Placinta dulce cu dovleac
Siropuri

Chiselita de mere

Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste...

Chiselita de mere
Salate cu peste

Salata de creveti cu avocado

Unul din cele 6 fructe de avocado, se curata, se indeparteaza semintels si se taie cubulete pulpa. Separat, se scufunda in...

Salata de creveti cu avocado
Mancaruri cu vanat

Pulpa de fazan umpluta

Se curata fazanii, li se taie picioarele si se scot cu grija oasele, se iau pieptii si se fierb inabusit in unt 10 minute. Se...

Pulpa de fazan umpluta
Mancaruri cu vanat

Escalop din carne de urs

Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi...

Escalop din carne de urs
Mancaruri cu vanat

Rulou din pulpa de cerb

Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in...

Rulou din pulpa de cerb
Mancaruri cu vanat

Pulpa de mistret impanata

Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura...

Pulpa de mistret impanata
Aperitive cu carne

Snitel de caprioara

Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile...

Snitel de caprioara
Mancaruri cu vanat

Pulpa prajita de caprioara

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se...

Pulpa prajita de caprioara
Friptura de porc la cuptor
Mancaruri cu carne

Friptura de porc la cuptor

Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o...

Friptura de porc la cuptor
Mancaruri cu vanat

Pulpa de caprioara la tava

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...

Pulpa de caprioara la tava