Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem...
Pulpa de gasca cu varzaTaiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim...
Pastrav crocantDezosam pulpa si o taiem cubulete. Incalzim 2 linguri de ulei intr-un ceaun si calim ceapa taiata cubulete si o presaram cu...
Supa PalocTaiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de...
Pulpa de gasca beataPunem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul...
Ciorba de la taraFierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem in...
Varza ardeleneasca cu vin si pulpa afumataTaiem cubulete pulpa, cartofii, ceapa si frunzele de telina. Prajim in untura ceapa, adaugam carnea si prajim mai departe....
Carne cu smantana la cuptorSe rad lamaile si peste coaja rasa se pun cateva linguri de zahar ca sa iasa uleiurile volatile. Lamaile se storc si sucul...
Concentrat de lamaiSe taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si...
Rosii umplute cu ouaSe taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei. Se taie ceapa marunt, se caleste...
Rosii umplute cu orezFileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta. Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea...
Racituri de curcanSe decojesc fructele de avocado, se taie jumatati si se golesc de samburi. Se taie cuburi pulpa si se paseaza cu suc de...
Crema de avocadoTaiem in doua ardeii grasi, se curata de cotoare, seminte si pielitele albe, iar pulpa se taie bucati. Se incing intr-o...
Salata asortata cu ouaDecojim ananasul, se taie sfeturi si se indeparteaza cotorul; pulpa se taie cuburi. Se da in fiert 1 I apa cu 125 g zahar,...
Cupe de ananas cu granite de mentaDesfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem...
Pulpa de miel umpluta cu ficatRulada din pulpa de berbecut este perfecta pentru o masa festiva. Umplutura cu spanac si leurda si ierburile aromate de...
Rulada din pulpa de berbecut cu spanac si leurdaPulpa se maseaza bine cu toate ingredientele de mai sus si se lasa la frigider acoperit cel putin 24h Dupa 24 h se prajeste...
Pulpa de miel picantaSe spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza...
Friptura de miel la tavaAmestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o...
Pulpa de porc la tavaSpalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu...
Arpagic cu mielCuratam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si...
Pulpa de miel la cuptor cu usturoiSe coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure cat mai...
Sos de mere cu hreanPulpa de miel dezosata se curata de grasime si de pielite. Se bate cu ciocanelul pentru snitele astfel incat sa se obtina o...
Rulada de miel cu spanacSe spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de ardei. Se sareaza Å
Friptura de mielDezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g...
Pulpa de miel umplutaPregatesti aluatul de paine astfel: Se cerne faina si o pui intr-un vas cald impreuna cu maiaua si drojdia inmuiatÄ
Pulpa de miel in aluatDupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi. In tava pe care o bagi la...
Pulpa de miel impanata, la tavaSe curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ
Pulpa de berbec inabusitaSe ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam...
Miel cu dovleceiSe pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u
Friptura de berbecut cu legumeCuratati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int
Pulpa de miel la cuptorCarnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din: usturoi, rozmarin,...
Pulpa de miel cu ienupar si rozmarinPregatim carnea astfel: Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se pun crengutele de...
Friptura miel la tavaSe ia pulpa de miel si se cresteaza la distante de 3 cm. In fiecare crestatura se pune cate o felie de usturoi si o crenguta...
Friptura de mielPulpa se curata de os, se rade cu cutitul pentru ca soriciul sa fie alb si curat si se spala cu apa rece. Se sareaza si se...
Jambon fiert in vinSe curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu...
Pulpa de iepure cu ciuperciSe curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru...
Pulpa de miel glasataSe calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie . Se...
Pulpa de porc umplutaPulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu galbenusele pana se...
Mousselina de caiseEste ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in procesor) maslinele,...
Pulpa de miel umpluta cu masline1. Taie friptura in bucati potrivite si pune-le intr-un castron mare. Într-un castron mic, combina sosul Adobo si sosul Worc
Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o...
Pulpa de miel cu dovleceiPulpa de miel la cuptor iese foarte frageda si aromata, o friptura de miel suculenta, perfecta pentru masa de Paste. In plus...
Pulpa de miel la cuptorcoc ardeii in mod foarte rapid (doar atat incat sa-i putem decoji dar pulpa nu trebuie sa fie coapta). Se pun intr-o punga...
Ardei copti umplutiCarnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se aseaza intr-o tava cu ulei si supa de oase si se inabusa la cuptor., cca 2...
Pulpa de vita la tavaRasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca...
Consomme de carneUnge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in...
Pulpa de purcel la tavaSe curata pepenele, se indeparteaza semintele , iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in...
Supa crema de pepene galben1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop de...
Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizatSe ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune intr-o...
Pulpa de porc cu legume si macrou afumat.1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata. Apoi, carnea...
Pulpa de curcan impanata si ragout de castane