Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se...
Snitele de caprioaraSe curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata...
Pulpa de miel umpluta cu tocaturaSe fierbe pulpa de pui, dupa care se taie putin in cateva locuri. Se amesteca usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei si amestec...
Pulpe de pui impanateSe dezoseaza pulpa de pui si se taie cubulete. Se pun: ceapa tocata, usturoiul maruntit, morcovul ras si patrunjelul tocat....
Salata de pui afumatRasolul alb se pune in apa rece, la fiert. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt si se adauga langa rasol, la...
Consomme din carneSe opareste pulpa de pepene cu siropul facut din apa si zahar. Se dau cateva clocote, se scot bucatile de pepene si se pun in...
Pepene galben la borcanSe taie pulpa de dovleac in cubulete, se acopera cu zaharul si se lasa 2 ore. Se toarna apa clocotita peste caisele taiate...
Gem de dovleacSe spala gutuile, se curata, se scot casutele cu samburii si se taie pulpa felii. Feliile se acopera cu apa si se fierb in...
Gem de gutui cu migdaleSe aleg struguri cu boabe mari, cu pulpa tare si coaja groasa. Se curata pielita dupa ce au fost opariti usor. Se Se
Dulceata de struguriSe curata piersicile si se alege zmeura. Se taie cuburi pulpa de pepene si piersicile si se amesteca cu zmeura. Se presara...
Salata de fructeSe coc merele in cuptor, pana se inmoaie bine, fara sa se rumeneasca. Pulpa merelor coapte se zdrobeste bine cu furculita. Se...
Mere coapte cu orezSe oparesc rosiile pentru a putea fi decojite mai usor. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se mixeaza pulpa impreuna cu cele...
Supa de rosii cu galusteSe curata dovleceii de coaja alba de deasupra cu lama unui cutit ascutit, in asa fel ca sa nu se ia si din pulpa. Se inlatura...
Bors de dovleceiSe taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se...
CitronadaSe scoate osul de la pulpa, se desface carnea si se bate cu un batator de lemn. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se unge...
Pastrama de oaie afumataSe spala carnea, se scoate osul, se desface cu lama unui cutit ascutit pe latul pulpei pana cand carnea se subtiaza, apoi se...
Friptura din pulpa de oaieSe spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit apoi cu...
Friptura de mielPulpa se spala in mai multe ape reci, se curata de oase si de pielite si se desface cu lama cutitului. Apoi se impaneaza cu...
Pulpa de berbec impanataSe inlatura pielita de pe carne, eventual se scoate osul, se desface pulpa pe latimea ei, se impaneaza cu usturoi si slanina,...
Friptura de mistretSe scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se...
Friptura de caprioaraSpala si sterge carnea. Curata usturoiul si taie cateii in lungime de ½ cm grosime. Infige bucatile de usturoi in carne cu...
Pulpa de porc cu oregano si usturoiSe spala rosiile, se rup in doua si se trec prin pasatrice, pentru a separa bine semintele de pulpa. Sucul obtinut se pune...
Sos picant din rosiiSe taie prunele uscate in felii subtiri si inmuiem, peste noapte, in miere poliflora. Impungem pulpa cu aceste prune....
Pulpa de cerb intepata cu pruneSe condimenteaza pulpa de caprioara cu condimente pt. vanat, busuioc, mustar. Se lasa putin sa patrunda condimentele, apoi se fi
Traistute de caprioaraCarnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile...
Pulpa de porc cu ciuperci la gratarTaie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos...
Pulpa de porc fiarta in aburiPulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne,...
Tochitura suceveanaSe alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea,...
Pulpa de porc umplutaCarnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un...
Pulpa de porc in sos de pesteCarnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se sareaza si se pune intr-un vas cu ulei, care se introduce la cuptor....
Pulpa de porc in sos dulce cu ciuperci paneSe curata carnea, se taie in felii si se sareaza. Se bat ouale si se adauga sare, piper, boia, precum si alune sarate...
Pulpa de porc cu orezPulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu...
Porc cu mere si scortisoara la cuptorSe taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata...
Pulpa de porc cu piersici si orezCarnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse. Pentru sos: faina se...
Pulpa de porc cu portocaleSe taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se...
Pulpa de porc cu spanacCarnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga...
Pulpa de porc cu ananasSe curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o...
Pulpa de porc cu legume in cinci culoriPulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate...
Frigarui de porcSe curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde...
Drob din carne de porcSe curata si se spala carnea, apoi se pune la marinat intr-un vas in care se pune otetul si se adauga cateva boabe de piper,...
Pulpa de miel cu sosDupa ce se spala, prunele se taie in 5 – 6 felii, se indeparteaza samburii, pulpa se pune intr-o oala emailata cu volum...
Gem de prunePrepararea usturoiului cu miere: intr-o sticla de 1 litru ½ se pune pana la 2/3 usturoi curatat, peste care se toarna...
Pulpa de pui picanta cu salata de orezFierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga...
Friptura in Coca ColaTocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate...
Tocanita cu clatiteSe taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se...
Snitel cu cascaval a la AvasaliaSe curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele....
Pulpa de pui cu ciuperciCarnea de iepure de casa (pulpa, spinare) se taie in bucati mai mici si se sareaza. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul...
Iepure MarengoTaiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce...
Gulii fierte umplute cu crema de branza si busuiocSe scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se...
Pulpe de pui cu piersiciDin pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate...
Frigarui in folie, fripte pe tepuseZdrobeste 2/3 din zmeura. Sfarama piscoturile, aseaza-le in 4 pahare si stropeste cate 1 lingura de lichior de migdale....
Crema de zmeura cu iaurt si vanilie