Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu ceapa...
Rosii umplute cu carne
Anghinarea se curata de foile mici, i se rupe coada si se scobeste de fibrele din interior. Apoi se freaca cu o lamaie ca sa...
Anghinare umpluta cu carne
Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin...
Gulii umplute cu carne
Carnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se...
Rulada cu carne si sos de ciuperci
Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva ori apoi se...
Mititei
Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece...
Musaca de vinete cu carne
Ceapa se toaca si se pune intr-un vas impreuna cu unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Carnea se trece prin...
Musaca de carne si cartofi
Carnea se da prin masina de tocat, impreuna cu felia de paine muiata si stoarsa. Ceapa tocata se amesteca impreuna cu carne....
Musaca de telina cu carne
Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se...
Musaca greceasca
Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se...
Varza a la Cluj
Prazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la oparit si se...
Praz umplut cu carneFasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza. Se caleste ceapa...
Salata de fasole galbenaSe amesteca ouale cu zaharul apoi se adauga untul frecat spuma si iaurtul, adaugam sucul si coaja de lamaie apoi se adauga...
Briose vesele
Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se...
Friptura cu varza
Carnea se pune la fiert si se trece apoi prin masina de tocat carne. Se curata si se toaca marunt ceapa si se pune la rumenit...
Tocatura moldoveneasca din carne de vaca
Carnea cruda se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa bine. Se toaca cepele si se pun...
Rulada din tochituraSe curata spanacul de codite si se spala in lighean in foarte multe ape pana ne plictisim. Se iau gramezile de spanac din apa...
Spanac cu ouaCuratam, spalam si taiem legumele cubulete, morcovul si albitura date prin razatoare. La mine nu lipsesc in ciorba ardeiul...
Ciorbita de puiSe amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie...
Pui curry cu aroma de scortisoaraBlatul se face intr-o forma de tarta sau forma detasabila de tort de aproximativ 24-26 diametru. Se incinge cuptorul. Laptele...
Tarta cu fructe de padure si crema de capsuniVinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o...
Vinete umplutePieptul de pui se taie pe latime, in fasii de cca 1 cm latime si se freaca cu zeama de lamaie, sare si piper. Ouale se bat cu...
Lemony nuggetsCeapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat, pasata, delikatul! Se opreste focul si se adauga...
Ardei umplutPentru cele trei foi de blat se se mixeaza ouale cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga untul...
Prajitura cu ciocolata, frisca si batoaneSe framanta un aluat, se inveleste in folie transparenta, se da la rece, pentru cel putin 30 min. 1 kg mere se caleste cu...
Tarta cu mere si crema de vanilieSe fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul,...
Macrou cu garnitura de cartofi orientaliCarnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe...
Ciroba de potroaceSe spala conopida, se desface buchetele si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert se strecoara, se da prin ou batut cu faina si...
Conopida paneRosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se...
Chifle UmpluteSe pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da...
Chiftelute de pui cu soiaSe pune la calit ceapa si rosia tocate marunt. Se adauga usturoi taiat feliute subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se...
Sos De RosiiSe fierbe pulpa de pui, dupa care se taie putin in cateva locuri. Se amesteca usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei si amestec...
Pulpe de pui impanateSe freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul, zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de...
Biscuiti cu gem de portocale
Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi...
Muschi de vita sote
Carnea se curata de pielite, se taie felii si se bat pe ambele parti cu un batator de carne. Se pun apoi la fript intr-un vas...
Biftec de vita cu oua
Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in...
Antricoate de vacuta cu legume
Muschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga...
Sos de masline si ciuperci cu muschi de vacaDesfacem conopida buchetele, o spalam si o punem la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o punem...
Conopida cu muschi file gratin
Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se...
Salata de icre cu branza de vaciReteta de muraturi asortate in imagini este tot ce aveti nevoie pentru a prepara niste muraturi delicioase pentru iarna,...
Muraturi asortate
Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi...
Friptura din carne de vaca
Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau...
Friptura din carne de vaca la gratar
Muschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile...
Muschi de vita Chateaubriand
Se pune la fiert in apa fierbinte carnea si se lasa la fiert pana cand devine frageda. Se adauga apoi zarzavatul curatat,...
Friptura dietetica de vaca
Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare,...
Muschi de vaca la frigarui
Vrabiile se curata si se presara cu sare si piper. Se invelesc apoi in feliute de slanina si se prajesc in unt la foc mare....
Mancare de vrabii cu orez
Potarnichile se curata si se spala, apoi se pun cu ulei fierbinte intr-un vas sa se rumeneasca pe foc mic. Se intorc din cand...
Mancare de potarnichi cu ciuperci
Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si boabe de...
Rata salbatica cu napi
Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa...
Rasol de vaca
Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat...
Rasol de vaca cu sos de ciuperci
Muschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o...
Friptura din muschi de vaca la cuptor
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc