Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul...
Macaroane cu sos de ceapa
Se pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert,...
Macaroane cu sos de rosii
Se pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4...
Pui cu legume
Aceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana.
Coltunasi cu branza la cuptorRulada din piept de pui este un aperitiv delicios si aspectuos, un aperitiv perfecte pentru mesele de sarbatoare.
Rulada din piept de pui
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa...
Coltunasi cu cartofi
Spanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un galbenus...
Coltunasi cu spanac
Se prepara un aluat din oua, faina, apa si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm grosime. Se lasa...
Aluat pentru macaroane de casa
Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se...
Macaroane cu cascaval
Faina se amesteca impreuna cu drojdia muiata in 50 ml lapte, intr-un castron, se adauga 1 lingura de zahar, putin ulei, sare...
Paine de casaSe spala ardeii, se pun pe plita la copt si se intorc pe toate partile. Cand sunt gata se pun intr-un castron, se presara cu...
Salata de ardei coptiSe taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se...
Oua in cos de painecoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cirese
Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina,...
Coltunasi cu branza sau carneAceasta reteta de pui nu este chiar atat de picanta ca reteta originala thailandeza. Se pune intr-un vas puiul peste care se...
Pui picant thai pan
Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara...
Carne de caprioara sote
Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...
Pulpa de caprioara la tava
Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi...
Cotlele de caprioara
Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se...
Snitele de caprioara
Se pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie,...
Friptura de carne
Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper....
Cotlete de mistretSe pune varza la calit, cu putin ulei. Cand se inmoaie se pune zeama de lamaie si usturoiul tocat. Separat se fierb pastele...
Varza cu lamaie, usturoi si pastePieptul se lasa la fezandat, cu sare si piper. Se pune apoi la fript intr-o tigaie, la foc mic, cu pielea in jos, pana capata...
Piept de rata cu ciuperci si otet balsamic
Se taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la...
Pateu din carne de iepure
Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu...
Friptura de iepure de casa
Iepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu...
Iepure de casa cu sos picantSe pun spaghetele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie antiaderenta se pun la prajit carnatii taiati bucati inguste si...
Paste cu sunculita si carnatiCeapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul tocat. Se adauga ciupercile si se lasa la inmuiat. Se adauga...
Supa crema de ciuperci
Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare,...
Carnati trandafiri
Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din...
Carnati cu sos de rosii
Carnea de iepure se curata de pielite, apoi se taie bucati si se pune pe foc mic, cu 4 linguri de ulei, la rumenit. Se scot...
Mancare de iepure cu masline
Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se...
Mancare de iepure cu vanat
Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi....
Ostropel de iepure
Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat...
Iepure umplut
Carnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea,...
Friptura de iepure
Prunele se spala si se pun in apa la muiat. Intre timp se taie bucatele mici carnea si se pune impreuna cu ceapa tocata...
Carne de porc cu prune uscate
Se spala bine varza si se pune sa stea in apa calda. Carnea se trece prin masina de tocat, iar ceapa se toaca marunt. Se pune...
Sarmale moldovenesti din carne de porc
Se curata bine intestinul de grasimi, dupa care se spala in mai multe ape si se fraca cu malai. Apoi se tine in apa rece pana...
Chisca moldoveneasca
Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa...
Spata de porc
Carnea bine spalata, se pune la fiart impreuna cu o ceapa curatata si taiata in doua. Se lasa la fiert pe foc mic. Se curata...
Piftie de porc
Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se...
Carnati din carne de porc
Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se...
Carnati de Sapoca
Untul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu,...
Jambon cu sos de smantana
Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se...
Cotlet de porc pe pat de varza dulce
Se alege fasolea, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Se varsa apa si se pune fasolea in apa care fierbe pe foc si se...
Carne de porc cu fasole boabe
Carnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la...
Mancare de carne de porc cu varza dulce
Carnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert,...
Tocanita din carne de porc
Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare....
Friptura de porc la cuptor
Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se...
Friptura de porc combinata
Fleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se...
Tochitura moldoveneasca
Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se bat cu batatorul de carne, se sareaza, dupa care se dau prin faina, oul batut si...
Snitel de porc
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc