Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna...
Creier cu sos de rosii si pesmet
Limba se spala si se pune la fiert iar apoi se curata de pileita groasa. Se asaza intr-un vas straturi de slanina taiata...
Limba in sos de vinSe curata gaina in interior si se spala bine sub jet de apa rece. Se caleste in untul incins ceapa tocata marunt dupa care se...
Gaina cu sos de portocale
Limba se pune la fiert aproximativ 45 minute, apoi se scoate din apa si se curata de pielea alba dupa care se taie felii....
Mancare de limba cu masline
Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si...
Limba cu sos si macaroane
Limba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau...
Limba pane
Creierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...
Creier paneToate legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, se adauga morcovul, albitura, ardeiul si puiul. Adaugam o cana de...
Pui cu orez si pasta de curryConopida se desface si se opareste in apa fiarta cu sare. Se lasa la racit si intre timp se bate oul, impreuna cu sare, piper...
Conopida pane
Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou...
Snitel din carne de vitel
Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa...
Creier in sos alb si verdeataEu pregatesc pestele cu o zi inainte. Se curata de intestine si urechi si se spala cu apa rece. Se sterge cu un prosop uscat,...
Peste cu cartofi si rozmarin
Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie....
Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci
Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un...
Ficat de vitel sote
Burta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat...
Tuslama din burta de vitel
Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe...
Biftec ardelenescSe asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se...
Mega sandviciCartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie...
Vita cu ardei bicolor
Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la...
Escalop de vitelConopida se desface in buchetele si se opareste in apa cu sare. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se taie si carnea...
Mancare de conopidaCarnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate, se dezoseaza, iar zeama se...
Ciorba de vacuta cu ardei copti
Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe...
Vitel sote cu macaroane
Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si...
Cotlet de vitel cu smantana
Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele...
Cotlet de vitel cu branza rasa
Cotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe gratarul...
Cotlet de vitel la gratar
Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii...
Friptura de vitelArdeii se coc si se curata de coaja, cotoare si seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga si carnea...
Mancare de ardei coptiDegetele de lup sunt de fapt niste prajiturele aromate delicioase, perfecte pentru petrecerea de Halloween. Fiind delicioase,...
Degete de lup
Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se...
Mancare de carne cu vinete
Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic,...
Mancare de carne cu ciuperci si cabanos
Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se...
Mancare de carne cu arpagic
Carnea taiata bucatele mici se pune cu ulei, la prajit. Se adauga apoi 2 pahare cu ap si se lasa sa fiarba acoperita cu...
Mancare munteneasca de carne cu praz
Carnea se taie bucatele si se pune in oala cu apa rece, pe foc, la fiert. Cand incepe sa dea in cloocot, se curata spuma si...
Mancare din carne de vitel cu sos de ciuperciPuiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se...
Ostropel de pui
Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana...
Tocanita ardeleneasca din carne de vaca
Cartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si...
Parjoale din carne de vaca
Carnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa...
Ghiveci cu carne de vaca
Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe...
Carne de vaca inabusita
Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas....
Mancare de carne cu fasole verde
Carnea se taie bucatele mici, se toaca marunt ceapa, dupa care se pun impreuna intr-un vas cu unt, pe foc mic, la rumenit. Se...
Mancare de carne cu morcoviPentru blat se mixeaza olaue cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi...
Negresa cu glazura din batoane
Telinele se curata, se spala, li se taie un capacel si se scobesc. Ceapa se toaca si se pune intr-un vas cu ulei la calit pe...
Telina umpluta cu carne
Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca,...
Chiftelute in sos de rosii
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata...
Chiftele moldovenesti cu smantanaSpalam prunele apoi le curatam de codite si le punem in apa clocotita pentru cateva minute dupa care incepem sa le decojim....
Magiun de pruneSpalam puiul si il portionam apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Luam spuma ori de cate ori este nevoie. Legumele...
Supa de puiSe curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga...
Tocanita de ghebe
Carnea se taie bucatele si se toaca marunt, la masina. Orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert, intr-un vas cu...
Ardei grasi umpluti cu carneSe amesteca drojdia cu laptele si cu 1 lingurita de zahar. Se lasa putin, intre timp se curata merele de coaja si se dau pe...
Prajitura cu mereIntinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si...
Rulou de pui cu sos rose si orez cu legumeArdeii iuti oltenesti in otet sunt perfecti pentru iarna. Merg de minune langa ciorbe si ne incalzesc sufletul :).
Ardei iuti oltenesti
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc