Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala merele, se curata si se taie in bucati sau felii. Se fierb intr-o oala cojile de mere cu apa si se

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala fructele, se taie in doua, se scot samburii si se fierb 5 minute in 600 ml apa cu zeama de lamaie. Se scot

detalii rețetă—

Compot de portocale si mandarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala portocalele si mandarinele. Se rade coaja de la o portocala. Se curata apoi toate fructele de coaja.

detalii rețetă—

Compot de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas se prepara siropul, fierband zaharul cu apa. Se lasa sa se dizolve complet zaharul. Dupa ce lichidul a

detalii rețetă—

Compot asortat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face intr-o cratita un sirop din zahar, apa, zeama de lamaie si mirodenii. Se fierbe siropul pana se leaga putin

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala caisele si se taie in doua. Se face un sirop putin legat din apa, zahar si vanilie. Se pun caisele in

detalii rețetă—

Compot de caise uscate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala caisele si se pun intr-o cratita cu apa calda, care trebuie sa le acopere. Se lasa la inmuiat 1 ora. Se

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata gutuile de coaja si de samburi, se taie cuburi si se pun sa fiarba intr-o oala, in 2 l de apa, cateva

detalii rețetă—

Compot cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii, se pun intr-un castron si se stropesc cu zeama de

detalii rețetă—

Compot dietetic de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala piersicile, se taie in doua sau in patru si se scot samburii. Se pune la fiert, intr-o oala, apa cu

detalii rețetă—

Marmelada de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se aleg mere coapte, dar acrisoare la gust, se spala si se taie felii subtiri. Se acopera cu apa calda si se fierb

detalii rețetă—

Marmelada de mere si pere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati

detalii rețetă—

Marmelada de prune brumarii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se aleg fructe foarte coapte, se spala si se curata de samburi. Se trec prin masina de tocat carne, se pun intr-o

detalii rețetă—