Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de mustar cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si

detalii rețetă—

Sos remulat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga

detalii rețetă—

Sos de mustar cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sosul de mustar este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie de mustar, putin otet si zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Sos delicios de mustar cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de mustar cu tarhon este foarte gustos iar timpul de pregatire este foarte scurt. Se poate servi la rasol.

detalii rețetă—

Sos de sardele cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1

detalii rețetă—

Sos romanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele

detalii rețetă—

Sos de tarhon si ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sos de maioneza din 2 galbenusuri crude, ¼ l ulei, 2 linguri zeama de lamiie sau sare de lamiie

detalii rețetă—

Sos de mustar cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca toate elementele componente foarte bine.

detalii rețetă—

Sos Remoulade

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se

detalii rețetă—