Prajitura cu capsuni este o reteta simpla si delicioasa. Ingredientele sunt: faina, cacao, capsuni. Este un desert plin de...
Prajitura cu capsuni si frunze de mentaPentru acest delicios tort aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, unt, nes si alune.
Tort cu crema de nessPentru acest tort aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, ulei, frisca, mandarina, struguri si jeleu.
Tort diplomat cu fructePentru aceasta delicioasa rulada aveti nevoie de kiwi, oua, faina, zahar, cacao, mascarpone, ciocolata si frunze de menta.
Rulada cu kiwiPentru deliciosul tort de ciocolata si rom aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, ciocolata menaj, frisca, rom si trufe.
Tort cu ciocolata si romTortul racoros cu menta si portocale, servit in compania unui ceai de fructe, cu gheata, va ajunge direct la inima. Pentru...
Tort racoros cu menta si portocalePentru checul cu ciocolata aveti nevoie de faina, zahar, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu, unt, oua, lapte si...
Chec cu ciocolataBriose cu cafea si alune sau muffins cum le spun americanii sunt intre cele mai populare deserturi de peste ocean. Pentru a...
Briose cu cafea si aluneEclerele cu ciocolata reprezinta desertul ideal. Contin faina, lapte, zahar, cacao, frisca, oua si esenta de rom.
Eclere cu ciocolataPrajitura zapada stralucitoare este o reteta potrivita pentru un meniu festiv. Ingredientele sunt: faina, oua, cacao.
Prajitura zapada stralucitoarePrajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome, cacao si...
Prajitura de post cu gemRulourile umplute cu visine si cafea sunt un preparat savuros, rapid de gatit. Pe langa visine si cafea, mai contin rachiu si...
Rulouri umplute cu visine si cafeaSe amesteca faina cu zaharul, apoi se adauga sarea, bucatelele de unt si galbenusurile. Se framanta bine aluatul, apoi se...
Fursecuri cu cacaoPentru blat se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina cu cacao, se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava...
Prajitura cu crema de vanilieSe incalzeste putin 100 gr frisca si se adauga in ea zaharul si cacaua dizolvata in lapte caldut. Se amesteca bine, pana la...
Parfe de cacaoSe pune laptele la fiert, iar separat se amesteca zaharul si cacaua cu 150 ml apa calduta. Se amesteca cu o lingurita, pana...
Cacao cu lapteSe pune laptele la fiert, se adauga zaharul si dupa ce laptele a fiert se pune cacaua dizolvata in prealabil in 2-3 linguri...
Sos de cacaoSe fierbe laptele, se adauga apoi faina si cacaua dizolvate in putin lapte rece. Se fierbe compozitia pana se ingroasa.
Sos de cacaoSe dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf, amestecat cu...
Glazura de cacaoSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cacaoSe freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele...
Crema rece de cacaoSe freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cuapa...
Crema aparel cu cacaoGalbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul...
Blat de cacao cu nuciDin ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi...
Tort de cacaoSe face un blat de cacao din 10 oua, 10 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao si 6 linguri de nuca macinata....
Tort cu nucaGalbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste...
Rulada cu crema de unt si cacaoSe amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi faina si...
Fursecuri cu crema de cacaoSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacaoUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul si un ou intreg. Se adauga apoi cacaua, coaja de lamaie si un praf de sare. Se...
Biscuiti cu cacaoUntul se freaca spuma impreuna cu un pahar de zahar tos. Se adauga un praf de sare, galbenusurile, apoi albusurile batute...
Prajitura cu crema de cacao si friscaMargarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se...
Prajitura cu cacaoUntul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie si...
Fursecuri cu crema de cacaoAmestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul (margarina...
Patratele cu friscaReteta de cozonac cu nuca, rahat si cacao este o reteta minunata de cozonac de casa, pe care il puteti pregati pentru orice...
Cozonac cu nuca, rahat si cacaoSe fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2) Zaharul se fierbe pana se...
SuhaidaFoile de prajitura se umplu cu crema de cacao, in care s-au amestecat stafidele sau fructele confiate, maruntite. Ultima...
Prajitura cu stafide si ciocolataSe freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul...
Parfe de cacaoSe amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se...
Inghetata de cacaoGalbenusurile se freaca cu 50 gr zahar, apoi se pune amestecul pe foc mic si se bate cu un tel pana se ingroasa. Se adauga...
Inghetata de cacao cu friscaFaina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se...
Crema de cacaoGalbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se...
Tort cu crema de cacaoGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga...
Tort cu crema de cacaoSe face un sirop pe foc din apa si zahar, se lasa apoi la racit. Se bat albusurile spuma, se adauga siropul apoi...
Chec cu cacaoAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul si adauga apoi galbenusurile pe rand. Se cerne faina, uleiul, zaharul vanilat si...
Chec cu cacaoSe pun la topit margarina, laptele, zaharul si cacaua si se amesteca bine intr-un vas pe foc mic. Cand amestecul este omogen,...
Prajitura cu cacaoUntul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie....
Prajitura cu nuca si cacaoPrajitura cu branza si Fanta este o prajitura indragita de toata lumea. Blatul de cacao, crema de branza si jeleul de...
Prajitura cu branza si FantaPentru o reusita a coronitei este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele si untul) sa fie tinute la temperatura...
Coronita cu nuca si cacaoPentru blat amestecam intr-un vas oul zaharul, laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao....
Tort Kodrit Kadir