creme

Creme Brulee
Creme

Creme Brulee

Creme brulee este o crema delicioasa si foarte usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de crema pe culinar.ro, alaturi de...

Creme Brulee
Creme

Mousse au chocolat - crema

Mousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de multe alte...

Mousse au chocolat - crema
Tort cu crema ganache
Preparate cu miere

Tort cu crema ganache

Tort cu crema ganache este un desert deosebit. Grema ganache este una dintre cele mai delicioase creme de ciocolata. Pentru...

Tort cu crema ganache
Torturi

Tort de ciocolata cu doua creme

Pentru acest tort aveti nevoie de unt, zahar, cacao, oua, faina, smantana, lapte, nuci, caramel si ciocolata amaruie.

Tort de ciocolata cu doua creme
Prajituri

Choux a la creme

Se fierbe apa, uleiul, sarea, iar cand clocoteste se adauga faina. Se ia de pe foc, se amesteca energic ingredientele ca sa...

Choux a la creme
Glazuri, sosuri

Serbet pentru creme si glazuri

Se pune zaharul la fiert impreuna cu apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga glucoza sau otetul, se curata siropul de...

Serbet pentru creme si glazuri
Tort aniversar cu doua creme
Torturi

Tort aniversar cu doua creme

Se separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul...

Tort aniversar cu doua creme
Prajituri

Choux a la creme

Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena,...

Choux a la creme
Creme

Creme pentru foi de prajitura

Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se...

Creme pentru foi de prajitura
Gogosi

Choux a la creme

100 gr unt se pun pe foc impreuna cu un pahar de lapte. Se adauga faina si se amesteca repede, apoi se ia de pe foc si se mai...

Choux a la creme
Tort cu doua creme
Torturi

Tort cu doua creme

Se separa albusurile de galbenusuiri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se presara peste galbenusuri sare si putin...

Tort cu doua creme
Tort choux a la creme
Torturi

Tort choux a la creme

Tortul choux a la creme este o reteta de tort deosebita. Este un tort foarte aspectuos, delicat, iar de gust nici nu mai vorbim.

Tort choux a la creme
Choux a la creme
Prajituri

Choux a la creme

Choux a la creme este un desert delicat, o prajitura frantuzeasca delicioasa umpluta cu crema delicata si scaldata in glazura...

Choux a la creme
Choux a la creme
Prajituri

Choux a la creme

Dacat tot am avut curajul sa incerc eclere... urmatorul pas este sa fac si choux a la creme... dupa aceeasi reteta.Se pune...

Choux a la creme
Mancaruri cu peste

Pastrav copt cu cartofi in sos de creme fraiche, nuca si hrean

Preincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau treapta a 9-a la cel pe gaz. Uscati cartofii taiati felii tamponandu-i cu un...

Pastrav copt cu cartofi in sos de creme fraiche, nuca si hrean
Prajituri

Choux a la creme

Se fierbe apa cu untul intr-un vas iar cand apa clocoteste se da drumul la faina. Se ia vasul de pe foc si se freaca bine...

Choux a la creme
Tort cu doua creme de ciocolata
Torturi

Tort cu doua creme de ciocolata

Albusurile se bat bine cu putina sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Dupa aceea adaugam...

Tort cu doua creme de ciocolata
Prajituri

Fojetaj cu crema de vanilie

Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se amesteca oul,...

Fojetaj cu crema de vanilie
Torturi

Tort dobos cu doua creme

Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia...

Tort dobos cu doua creme
Tort cu 2 balturi si 2 creme
Torturi

Tort cu 2 balturi si 2 creme

Am batut albusele spuma tare apoi am pus zaharul si am batut din nou, galbenusele si la final faina+praful de copt(si cacao...

Tort cu 2 balturi si 2 creme
Aperitive cu branza

Tort aperitiv

Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta. Pentru a prepara acest aperitiv, trebuie sa pregatim trei feluri de creme.

Tort aperitiv
Tort de ciocolata cu 3 creme
Torturi

Tort de ciocolata cu 3 creme

Se prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total)...

Tort de ciocolata cu 3 creme
Tort cu truffle creme si mousse de cafea
Torturi

Tort cu truffle creme si mousse de cafea

Se mixeaza albusurile spuma, apoi galbenusurile cu zaharul. In amestecul de galbenusuri se adauga laptele si vanilia si se...

Tort cu truffle creme si mousse de cafea
Creme

Creme caramel

1. Pentru caramel se topesc la foc moale 100 g zahar, se inglobeaza 2 linguri de apa si sucul de lamaie. 2. Se lasa sa se...

Creme caramel
Prajitura Floare de Colt
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Pesto de leurda
Mancaruri cu legume

Pesto de leurda

Leurda, sau usturoiul salbatic, este cel mai bun detoxifiant de primavara. Se poate folosi simpla, la salata, sau pentru...

Pesto de leurda
Creme

Amaretto Creme Brulee

Se pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil....

Amaretto Creme Brulee
Sandviciuri

Tort aperitiv cu patru creme

Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem nevoie de mai...

Tort aperitiv cu patru creme
Torturi

Creme a la creme

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se...

Creme a la creme
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Choux a la creme

Se pune sa fiarba intr-o cratita 2 1/2 decilitri de apa cu 100 gr. unt proaspat, un praf de sare si o lingurita de zahar. Se...

Choux a la creme
Aluat frantuzesc
Aluaturi

Aluat frantuzesc

Se amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina pentru creme (moale). Se amesteca pentru a...

Aluat frantuzesc
Creme

Amaretto creme brulee sau crema de zahar ars

Se pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil.Se...

Amaretto creme brulee sau crema de zahar ars
Prajituri

Dame Blanche

Intr-un bol se amesteca untul, migdalele, zaharul si ouale cu mixerul. Ouale se adauga pe rand, pana cand capata aspectul...

Dame Blanche
Prajituri

Choux a la crème (Gogosi cu crema)

Se pune la fiert apa cu untul, sarea si zaharul. Cind incepe sa fiarba se pune faina in ploaie, amestecind neincetat pina se...

Choux a la crème (Gogosi cu crema)
Creme

Crema bavariana (Bayerische Creme)

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se...

Crema bavariana (Bayerische Creme)