Creme brulee este o crema delicioasa si foarte usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de crema pe culinar.ro, alaturi de...
Creme BruleeMousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de multe alte...
Mousse au chocolat - cremaTort cu crema ganache este un desert deosebit. Grema ganache este una dintre cele mai delicioase creme de ciocolata. Pentru...
Tort cu crema ganachePentru acest tort aveti nevoie de unt, zahar, cacao, oua, faina, smantana, lapte, nuci, caramel si ciocolata amaruie.
Tort de ciocolata cu doua cremeSe fierbe apa, uleiul, sarea, iar cand clocoteste se adauga faina. Se ia de pe foc, se amesteca energic ingredientele ca sa...
Choux a la cremeSe pune zaharul la fiert impreuna cu apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga glucoza sau otetul, se curata siropul de...
Serbet pentru creme si glazuriSe separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul...
Tort aniversar cu doua cremeSe pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena,...
Choux a la cremeAlunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se...
Creme pentru foi de prajitura100 gr unt se pun pe foc impreuna cu un pahar de lapte. Se adauga faina si se amesteca repede, apoi se ia de pe foc si se mai...
Choux a la cremeSe separa albusurile de galbenusuiri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se presara peste galbenusuri sare si putin...
Tort cu doua cremeTortul choux a la creme este o reteta de tort deosebita. Este un tort foarte aspectuos, delicat, iar de gust nici nu mai vorbim.
Tort choux a la cremeChoux a la creme este un desert delicat, o prajitura frantuzeasca delicioasa umpluta cu crema delicata si scaldata in glazura...
Choux a la cremeDacat tot am avut curajul sa incerc eclere... urmatorul pas este sa fac si choux a la creme... dupa aceeasi reteta.Se pune...
Choux a la cremePreincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau treapta a 9-a la cel pe gaz. Uscati cartofii taiati felii tamponandu-i cu un...
Pastrav copt cu cartofi in sos de creme fraiche, nuca si hreanSe fierbe apa cu untul intr-un vas iar cand apa clocoteste se da drumul la faina. Se ia vasul de pe foc si se freaca bine...
Choux a la cremeAlbusurile se bat bine cu putina sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Dupa aceea adaugam...
Tort cu doua creme de ciocolataSe intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se amesteca oul,...
Fojetaj cu crema de vaniliePentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia...
Tort dobos cu doua cremeAm batut albusele spuma tare apoi am pus zaharul si am batut din nou, galbenusele si la final faina+praful de copt(si cacao...
Tort cu 2 balturi si 2 cremeAceasta reteta de tort aperitiv este excelenta. Pentru a prepara acest aperitiv, trebuie sa pregatim trei feluri de creme.
Tort aperitivSe prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total)...
Tort de ciocolata cu 3 cremeSe mixeaza albusurile spuma, apoi galbenusurile cu zaharul. In amestecul de galbenusuri se adauga laptele si vanilia si se...
Tort cu truffle creme si mousse de cafea1. Pentru caramel se topesc la foc moale 100 g zahar, se inglobeaza 2 linguri de apa si sucul de lamaie. 2. Se lasa sa se...
Creme caramelPrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtLeurda, sau usturoiul salbatic, este cel mai bun detoxifiant de primavara. Se poate folosi simpla, la salata, sau pentru...
Pesto de leurdaSe pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil....
Amaretto Creme BruleeAceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem nevoie de mai...
Tort aperitiv cu patru cremeBlat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se...
Creme a la cremeSe pune sa fiarba intr-o cratita 2 1/2 decilitri de apa cu 100 gr. unt proaspat, un praf de sare si o lingurita de zahar. Se...
Choux a la cremeSe amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina pentru creme (moale). Se amesteca pentru a...
Aluat frantuzescSe pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat posibil.Se...
Amaretto creme brulee sau crema de zahar arsIntr-un bol se amesteca untul, migdalele, zaharul si ouale cu mixerul. Ouale se adauga pe rand, pana cand capata aspectul...
Dame BlancheSe pune la fiert apa cu untul, sarea si zaharul. Cind incepe sa fiarba se pune faina in ploaie, amestecind neincetat pina se...
Choux a la crème (Gogosi cu crema)Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se...
Crema bavariana (Bayerische Creme)