Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dulceata de caise cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Dulceata de caise este cea mai buna dulceata pe care o puteti face. Este buna si la creme sau la retete de

detalii rețetă—

Gem de corcoduse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Acest tip de gem imi aduce adesea aminte de copilarie, de prajiturile, placintele, dulceturile si bucatele

detalii rețetă—

Gem de cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gemul de cirese poate fi pregatit de tine chiar acasa, fara conservanti. Il vei putea folosi iarna la diferite

detalii rețetă—

Gem de capsuni a la bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gemul de capsuni imi aduce aminte de bunica, mereu ma intrebam oare ce tot mestereste la borcanele alea de iese un

detalii rețetă—

Gem de agrise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate

detalii rețetă—

Gem de coacaze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Pentru a face gem de coacaze, coacazele spalate se scot bob cu bob de pe ciorchini. Se macina in masina de carne

detalii rețetă—

Gem de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gemul de capsuni este o metoda foarte buna de a pastra aroma fructelor pe tot parcursul anului. Este de preferat a

detalii rețetă—

Gem de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Nimic nu e mai delicios decat gemul de gutui, cu parfumul lui de toamna. Ca si orice reteta de gem, trebuie sa ai

detalii rețetă—