Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in
detalii rețetă—Salata asortata cu carne de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Carnea se spala, se
detalii rețetă—Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le
detalii rețetă—Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu
detalii rețetă—Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in
detalii rețetă—Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de
detalii rețetă—Se spala cartofii si se fierb cartofii. Cind s-au racit, se curata, se taie in cuburi mici. La fel se taie carnea.
detalii rețetă—Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf),
detalii rețetă—Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau se dau tot pe
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe