Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos olandez cu unt si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos olandez untul se topeste, iar apa rezultata se elimina. Lamaia se stoarce. Galbenusurile de ou se bat cu

detalii rețetă—

Sos Remoulade pentru peste, oua sau carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se

detalii rețetă—

Sos tartar cu patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si

detalii rețetă—

Sos de maioneza calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

lntr-un vas emailat, asezat intr-o cratita cu apa calda, se pune untul sa se inmoaie. Se incorporeaza cele doua

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata si se spala ciupercile, apoi se oparesc in apa clocotita, se scurg si se toaca marunt, cu tot cu

detalii rețetă—

Sos cu oua rascoapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—