dobos

Tort Dobos cu 10 foi
Torturi

Tort Dobos cu 10 foi

Aceasta reteta de tort Dobos prezinta ingredientele suficiente pentru 8-10 foi, dar daca le taiati in doua veti obtine 16-20...

Tort Dobos cu 10 foi
Tort Dobos - reteta clasica
Torturi

Tort Dobos - reteta clasica

Tortul Dobos este o prajitura foarte cunoscuta, ce vine din Ungaria. Se spune ca Jozsef C. Dobos prepara tortul doar cu noua...

Tort Dobos - reteta clasica
Prajituri

Blat de prajitura dobos

Dobosul este p prajitura de casa traditionala si foarte delicioasa. Pentru blatul de prajitura dobos se fac 6 foi din faina,...

Blat de prajitura dobos
Prajituri

Prajitura Dobos

Pentru prajitura Dobos, albusurile se separa, iar galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar.

Prajitura Dobos
Prajituri

Prajitura Dobos cu crema

Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.

Prajitura Dobos cu crema
Torturi

Tort dobos delicios

Pentru tortul dobos se freaca galbenusurile cu zaharul pana se fac ca o crema. Se adauga faina si albusurile batute spuma. Se...

Tort dobos delicios
Prajituri

Foi de dobos cu crema de ness

Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi....

Foi de dobos cu crema de ness
Torturi

Foi pentru tort Dobos

Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga...

Foi pentru tort Dobos
Prajituri

Dobos

Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma...

Dobos
Torturi

Tort Dobos

Se freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se...

Tort Dobos
Tort Dobos
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta emblematica pentru Ungaria. Este o prajitura delicata cu foi, crema de ciocolata si glazura de...

Tort Dobos
Torturi

Tort dobos

Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, si se adauga faina. Se bat albusurile spuma tare si se...

Tort dobos
Torturi

Tort Dobos

1.Pentru blat, ouale se separa, untul se topeste si se lasa la racit. Se taie 6 cercuri cu diametrul de 26 cm din hartia de...

Tort Dobos
Torturi

Tort Dobos

Freaca spuma galbenusurile cu zahar pudra, adauga cate o lingura de faina si spuma de albusuri, dupa care adauga untul topit,...

Tort Dobos
Torturi

Tort dobos XII

Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite...

Tort dobos XII
Torturi

Tort dobos cu doua creme

Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul vanilat, dupa care se amesteca cu albusurile si faina. Din compozitia...

Tort dobos cu doua creme
Torturi

Tort dobos

Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si...

Tort dobos
Torturi

Tort dobos

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si...

Tort dobos
Torturi

Tort dobos

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu ul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul....

Tort dobos
Torturi

Tort dobos cu crema de vanilie

Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu zaharul si treptat se adauga albusurile spuma si faina. Pe forma unsa si...

Tort dobos cu crema de vanilie
Torturi

Tort dobos cu glazura

Pentru foile de blat, se freaca bine ouale cu zaharul, dupa care se adauga faina cat cuprinde si bicarbonatul. Se face un...

Tort dobos cu glazura
Torturi

Tort dobos cu zahar ars

Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga...

Tort dobos cu zahar ars
Torturi

Tort dobos cu crema de vanilie

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile...

Tort dobos cu crema de vanilie
Torturi

Tort dobos cu unt si cacao

Pentru foile de blat, ouale intregi se freaca cu zaharul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se tapeteaza...

Tort dobos cu unt si cacao
Torturi

Tort dobos cu vanilie si cacao

Pentru foile de blat, ouale cu zaharul se bat in bain marie, dupa care, compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu...

Tort dobos cu vanilie si cacao
Torturi

Tort dobos cu oua si glazura

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile circa 30 de minute cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga...

Tort dobos cu oua si glazura
Torturi

Tort dobos

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile 1/2 ora cu ul vanilat. Se amesteca bine cu faina. Se adauga albusurile batute...

Tort dobos
Torturi

Tort dobos cu ciocolata

Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit. Coca...

Tort dobos cu ciocolata
Torturi

Tort dobos cu glazura de ciocolata

Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema spumoasa....

Tort dobos cu glazura de ciocolata
Torturi

Tort dobos "Capsa"

Pentru foile de blat, zaharul cu ouale se bat intr-un cazanel pe foc slab. Dupa ce se raceste, compozitia se amesteca cu...

Tort dobos "Capsa"
Torturi

Tort dobos frantuzesc

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pisat pana ce compozitia se albeste, se adauga vanilia, faina si...

Tort dobos frantuzesc
Torturi

Tort dobos cu glazura

Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si...

Tort dobos cu glazura
Torturi

Tort dobos cu crema de ciocolata

Pentru foile de tort, galbenusurile se freaca cu zaharul tos, apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina. Din aceasta...

Tort dobos cu crema de ciocolata
Aperitive cu branza

Dobos de sunca si cascaval

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul. Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi...

Dobos de sunca si cascaval
Dobos in stil italian
Torturi

Dobos in stil italian

Reteta de Dobos in stil italian este o reteta deosebita de prajitura de casa. Acest fel de prajitura este o reusita imbinare...

Dobos in stil italian
Tort  Dobos
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Prajituri

Prajitura dobos

1. Pentru foi bateti albusurile spuma cu zaharul. Cand acestea se tin bine de paletele mixerului, adaugati, pe rand,...

Prajitura dobos
Torturi

Dobos Usor

Blatul: Se bat spuma albusurile. Intr-un alt vas se amesteca bine galbenusurile cu zahar, pana se deschid la culoare. Se...

Dobos Usor
Torturi

Dobos-tort cu ciocolata

Galbenusurile cu zaharul, coaja si zeama de la o lamiie se freaca pina se obtine o crema. Se adauga albusurile batute spuma...

Dobos-tort cu ciocolata
Torturi

Tort Dobos

Foile: albusurile se bat spuma tare, se adauga tot zaharul tos si o lingura cu rom si se bat in continuare pina se intareste...

Tort Dobos
Torturi

Dobos-tort cu cacao

Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc...

Dobos-tort cu cacao