Retete "sfecla"


Bors de sfecla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa

detalii rețetă—

Salata de sfecla rosie cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierbe sfecla in coaja. Cind este fiarta se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se lasa la scurs intr-o

detalii rețetă—

Bors ucrainean cu slanina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se taie pai. Sfecla se fierbe inabusit

detalii rețetă—

Ciorba ruseasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 

Se prepara o supa de carne. Se taie pai sfecla rosie, morcovii, patrunjelul si ceapa si se pun intr-o oala. Se

detalii rețetă—

Salata de sfecla rosie si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sfecla rosie si cartofii se fierb separat sau se coc in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pun intr-un

detalii rețetă—

Salata de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se

detalii rețetă—

Sandvis cu brinza de vaci si sfecla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se intinde brinza de vaci pe feliile de piine si se decoreaza cu o felie de sfecla.

detalii rețetă—

Suc de sfecla

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Se spala sfecla, se curata, se da pe razatoare si se lasa sa stea pina cind incepe sa se scurga zeama. Se stoarce

detalii rețetă—

Supa de legume de toamna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de

detalii rețetă—

Salata de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii si sfecla, dupa care se taie in felii. Pestele se rupe in fisii foarte mici, cepele se taie

detalii rețetă—