Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate partile, se adauga 4-5 linguri de...
Pui prajit la tava cu usturoiSe taie carnea in bucati potrivite, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se acopera cu apa calda si se lasa sa...
Varza dulce cu carne de vacaSe taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul,...
Tocana cu ceapa si carne de porcSe fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina...
Budinca de macaroane cu carne si ouaSe incinge grasimea, se adauga faina si se stinge cu zeama de carne. Se taie felii subtiri castravetele, se adauga la acest...
Sos de castraveteSe taie carnea in cuburi mici, se sareaza si se lasa sa stea 30 minute. In acest timp se curata ciupercile si se taie bucati...
Ciuperci cu carne de porcSe prajeste carnea. Separat se mai prajesc si 2-3 cepe. Se taie varza fideluta. Se adauga varza, carnea, citeva boabe de...
Carne de porc cu varzaTocatura inabusita cu ceapa si trecuta a doua oara prin masina de tocat carne se amesteca cu doua oua intregi, verdeata,...
Musaca de clatite cu carne de vitelFriptura pentru salata poate sa fie din orice carne se doreste (facuta la gratar sau prajita) sau se poate minca si fara...
Salata de spanac si carneCarnea taiata bucati se inabusa cu ceapa (sau se fierbe daca este batrina), faina si ciupercile. Deoarece ciupercile lasa...
Ciuperci cu carneCarnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se...
Salata de carne de pasareSe fierb cartofii in coaja, se curata si se zdrobesc. Se toaca carnea, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu...
Perisoare de cartofi cu carneSe taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit....
Placinta cu carneSe incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie,...
Friptura de vitel in lapteSe poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita,...
Spanac cu carneSpaghetele se pun la fiert in multa apa cu sare. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa cu ardeiul gras...
Spaghete cu carneDaca vrei sa mananci un sandvici gustos, pregateste o bagheta umpluta cu carne si branza. Aceasta reteta este delicioasa.
Bagheta umpluta cu carne si branzaSe prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare,...
Piept de vitel umplutCarnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita,...
Carne de miel cu tocana de legumeSe prepara din carne de pui, vitel sau vaca. Rosiile se oparesc, se curate de pielite si de seminte, se pun cu sare intr-o...
Rosii cu carneSe ia carne de la piept si git. Se taie portii, se pun la fiert cu apa cit cuprinde, sare si o ceapa. Se face un sos alb...
Angemacht de mielSe ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si...
Miel paneSe incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si...
Paella cu carne de puiDin tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa....
Perisoare din carne tocata cu smintina si boiaSe inmoaie feliile de piine in lapte. Se spala citeva ciuperci si se pun la fiert. Cind sint gata se trec prin masina de...
Budinca de ciuperci cu verdeataSe taie felii carnea fiarta sau fripta, cartofii fierti si castraveti proaspeti. Se pun in castron si se adauga maioneza,...
Salata de carne cu cartofi si castravetiCarnea se taie bucati si se inabusa cu putina apa (sau se fierbe daca este batrina), ceapa si grasime. Se adauga castravetii...
Castraveti acri cu carneSe inabusa ceapa bine, se adauga orezul, apa fierbinte si grasime. Se fierbe orezul pe jumatate. Se adauga apoi carnea...
Cartofi umpluti cu carne si orezSe pune carnea la fiert cu apa rece. Sarea se adauga dupa ce a inceput sa clocoteasca. Se ia spuma imediat ce s-a format si...
Supa de carne cu telina si varzaSe toaca ceapa, se pune impreuna cu celelale ingrediente intr-o tigaie (cratita), inclusiv condimentele si se lasa sa fiarba...
Lasagna cu carne tocataSe prepara din varza dulce. Se desface varza in foi, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse, se pune...
Bule de varza cu carneSe inabusa in unt ceapa taiata fin, se adauga ciupercile taiate, se inabusa si ele, se adauga apoi vinul, piper, sare, putin...
Ficat prajit cu sos de ciuperciSe curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca citeva...
Risotto cu carne tocata si curryIn laptele fiert si racit se dizolva drojdie de bere. Se amesteca apoi cu putina faina, se adauga cartofii fierti si dati...
Gogosele de cartofiSe rumeneste carnea in grasime si se adauga 2-3 linguri de vin, putin piper, sare si se fierbe inabusit, picurindu-se apa...
Arpagic cu carneSe fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se...
Budinca de fidea cu carneSe prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit...
AnghemahtDrob de miel cu marar este o reteta de Pasti delicioasa. Pentru aceasta reteta cu carne de miel se pune mai intai apa cu sare...
Drob de miel cu mararCarnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune...
Mincarica cu carne si sfecla rosieSe taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine...
Ciorba acra de carneSe prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa...
Cartofi cu carne si rosiiCartofii fierti si dati prin masina de carne, se amesteca cu faina, ouale si sarea. Se framinta bine si se intinde o foaie de...
Chiftele de cartofiUntul bine frecat se amesteca cu cartofii fierti si trecuti prin masina de carne, cu galbenusurile de ou, sunca sau parizerul...
Budinca de cartofi cu sunca sau parizer si cascavalSe dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe...
Cartofi de biscuitiSe curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si...
Mincarica orientala din carne de vinatSe incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Se pune un vas mare cu apa in care s-a pus un praf de sare la foc, se pune...
Lasagna cu carne de puiCarnea de vaca si seul se curata de pielite, se dau de 2-3 ori prin masina de tocat carne. Se adauga sare, piper, putin praf...
Mititei de vitaCarnea se taie in felii. Cirnatii se taie in felii si se prajesc pe jumatate. In uleiul ramas se prajesc feliile de carne....
Friptura gratinataSe taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul...
Ciorba taraneasca cu carneSe taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc...
Mincare chinezeascaSe prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in...
Pui umplut