Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa...
Ciorba de potroace cu carne de pasare si orezPentru ciorba ruseasca cu sfecla rosie se prepara o supa de carne. Se taie pai sfecla rosie, morcovi, patrunjel si ceapa si...
Ciorba ruseasca cu sfecla rosiePentru bors ucrainean cu varza si smantana se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se...
Bors ucrainean cu varza si smantanaPentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2 ½-3 l de apa.
Ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantanaPentru ciorba taraneasca cu carne de vaca si legume se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu...
Ciorba taraneasca cu carne de vaca si legumePentru ciorba de burta cu carne de vaca si smantana intr-o oala de presiune mare puneti la fiert burta, oasele de vaca,...
Ciorba de burta cu carne de vaca si smantanaPentru ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturi se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie...
Ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturiPentru supa rece cu castraveti cruzi si carne se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia spuma bine de la supa, se...
Supa rece cu castraveti cruzi si carnePentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa.
Supa de cartofi cu carne si legumePentru supa de varza cu carne de vaca se alege o varza creata, se scoate primul rind de frunze, se taie varza in patru, se...
Supa de varza cu carne de vacaPentru supa dietetica cu carne si cartofi carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza.
Supa dietetica cu carne si cartofiPentru supa de carne de vaca cu galuste carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu apa rece la fiert, pe foc moale....
Supa de carne de vaca cu galustePentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la...
Supa de carne traditionalaPentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe...
Supa de mazare cu carne si zarzavatPentru supa de carne de vita tocata carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se...
Supa de carne de vita tocataPentru supa delicioasa din carne macra se pregateste o supa de carne care, dupa ce s-a strecurat se pune la fiert. In aceasta...
Supa delicioasa din carne macraPentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu...
Supa traditionala din carne de vitaPentru franzela umpluta cu pasta de carne se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura...
Franzela umpluta cu pasta de carnePentru crochete de cascaval cu sos alb se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si...
Crochete de cascaval cu sos albPentru salata cu carne de vita si ciuperci se pregateste mai intii sosul. Se freaca mustarul cu zaharul, sarea si piperul;...
Salata cu carne de vita si ciuperciPentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si...
Mititei de casa din carne de vacaPentru aperitiv delicios cu carne de porc carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in...
Aperitiv delicios cu carne de porcPentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm....
Pateu aperitiv cu carne macraPentru jumari cu carne si vinete se taie vinetele in doua, pe lungime. Cu virful unui cutit se face o incizie de jur...
Branza cu chimen si boiaTajine este un vas marocan de lut, in care se gatesc diferite feluri de carne. Tajine-ul poate fi inlocuit cu orice fel de...
Tajine marocan de pui (video)Rulourile marocane cu carne tocata sunt niste gustari/aperitive delicioase, facute in foi de placinta. Rulourile pot avea...
Briouates - rulouri marocane cu carne tocata (video)Pentru chiftelute de carne cu oua ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se...
Chiftelute de carne cu ouaPentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe...
Vinete umplute cu carne si sos de smantanaPentru cartofi umpluti cu carne se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si patrunjelul si se mai lasa la foc mic inca 5...
Cartofi umpluti cu carne tocataTocana de cartofi noi este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Cartofii, gulia, morcovul si ceapa le...
Tocana de cartofi noiOuale a la Moscova sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Se amesteca smantana cu hreanul. In jumatate din acest...
Oua a la MoscovaOmleta rapida este un aperitiv cu carne simplu si delicios. Se bat ouale, se adauga mazarea si ceapa si se asezoneaza. Se...
Omleta rapida cu carneOmleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea,...
Omleta praghezaCocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana...
Cocktail cu piept de puiCocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne...
Cocktail “Mara House” cu carne de pui si fructeCornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se adauga...
Cornulete aperitive cu carneBarcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca cu 2...
Barcute cu suncaMurseddu, placinta traditionala cu carne de porc (ficat) este unul din cele mai notabile feluri de mancare din zona Calabria.
Murseddu (placinta italiana cu carne)Turtele cu sunca si salvie sunt aperitive cu carne simple si delicioase. Se amesteca cartofii, ceapa, sunca, salvia, 2...
Turte cu sunca si salvieTartinele cu carne si ciuperci sunt aperitive delicioase si consistente. Tartinele sunt delicioase cu ciuperci de padure.
Tartine cu carne si ciuperciChecul cu parizer este un aperitiv cu carne delicios. Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras, parizerul...
Chec aperitiv cu parizerCarne gobernada este o reteta tipic spaniola, care in traducere inseamna tocanita de vita cu ceapa, servita alaturi de...
Carne gobernada (tocanita de vita cu cartofi)Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se...
Friptura din carne de vita impanata cu slaninaPentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se...
Friptura din carne de vita la tavaPiureul de mazare noua cu morcovi este o mancarica potrivita pentru copiii de toate varstele, dar si o garnitura pentru...
Piure de mazare noua cu morcoviPentru tocana cu carne de oaie carnea se curata, se spala si se portioneaza. Ceapa si ardeii grasi se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de oaiePentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de mielPentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomatePentru fasole boabe cu carne berbec fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa 12 ore. Carnea se spala,...
Fasole boabe cu carne berbecPentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de mielPentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de miel