Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Zabaglione cu jeleu de mango

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 

Un desert mai putin cunoscut din insorita Italie, dar foarte gustos si racoros.

detalii rețetă—

Mousse de ciocolata cu duo de jeleu de fructul pasiunii si mar verde

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1m 

• separati galbenusurile de albusuri • bateti galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si esenta de

detalii rețetă—

Desert cu jeleu de zmeura si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Desert cu jeleu de zmeura si frisca este o reteta de desert simpla si rezultatul este delicios.

detalii rețetă—

Jeleuri St. Clement

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceste jeleuri se prepara rapid si usor si sunt delicioase. Gasiti aceasta reteta de jeleu pe culinar.ro, alaturi

detalii rețetă—

Jeleu de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se

detalii rețetă—

Jeleu dietetic cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de

detalii rețetă—

Jeleu dietetic de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati.

detalii rețetă—

Jeleu dietetic de frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie gelatina in apa rece si se pune in laptele fierbinte, indulcit cu zahar. Se amesteca pana se topeste

detalii rețetă—

Jeleu de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face intr-o din zahar si apa un sirop potrivit. Piersicile zdrobite se pun intr-o oala, pe foc, se amesteca bine

detalii rețetă—

Jeleu de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb zaharul cu apa pana se ingroasa putin siropul. Se curata coaja de la o portocala si se pune in siropul

detalii rețetă—

Jeleu din portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sirop din vin si zahar, care se fierbe pana se leaga, dupa care oala se ia de pe foc. Se taie in

detalii rețetă—

Jeleu de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o oala se face un sirop din vin si zahar, care se lasa la fiert pana se leaga. Se inmoaie gelatina in 2

detalii rețetă—

Jeleu de vin cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata lamaia de coaja, apoi de pielita alba. Se taie lamaia in feliute de 2 mm. Se acopera o tava pentru cuptor

detalii rețetă—

Jeleu de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se ard 100 gr zahar intr-o oala, iar caramelul se stinge cu lapte. Se muta zaharul intr-un vas mai mare si se

detalii rețetă—