Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema bunicii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si se bat cu telul pana cand compozitia

detalii rețetă—

Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de

detalii rețetă—

Umplutura de nuca pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca oul cu coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se adauga faina, apa si zeama de lamaie.

detalii rețetă—