Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema delicioasa de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crema delicioasa de cacao este o reteta simpla si rapida.

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tiramisu reţetă cu budinca este un desert delicios ce are la baza reteta de Tiramisu reţetă originala. Pentru

detalii rețetă—

Crema cu miere pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.

detalii rețetă—

Crema delicioasa de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

La crema de ciocolata se procedeaza la fel ca pentru crema de vanilie adaugand in laptele clocotit 100 g ciocolata

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de ciocolata cu unt se pregateste crema de unt. Se moaie ciocolata taiata bucati sau cacao, cu doua

detalii rețetă—

Crema de cacao fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema rece de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul, tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa, apoi se pune zaharul si se

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul, tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa, apoi se pune zaharul si se

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie. Se amesteca in permanenta pina se omogenizeaza.

detalii rețetă—