Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de maioneza calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

lntr-un vas emailat, asezat intr-o cratita cu apa calda, se pune untul sa se inmoaie. Se incorporeaza cele doua

detalii rețetă—

Sos picant pentru peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie

detalii rețetă—

Sos „Robert"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se

detalii rețetă—

Sos de hrean cu otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul,

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata si se spala ciupercile, apoi se oparesc in apa clocotita, se scurg si se toaca marunt, cu tot cu

detalii rețetă—

Sos cu oua rascoapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—

Sos de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ca sa nu se taie in timpul pregatirii, sosul de unt trebuie facut la foc potrivit, pe baie de apa, adica, cratita

detalii rețetă—

Sos de mere cu hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta

detalii rețetă—

Sos de vin pentru peste rasol

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte,

detalii rețetă—

Mujdei cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se strivesc cateii de usturoi si se freaca bine cu putina sare si patrujelul taiat marunt. Se amesteca cu smantana.

detalii rețetă—

Sos de tarhon si ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sos de maioneza din 2 galbenusuri crude, ¼ l ulei, 2 linguri zeama de lamiie sau sare de lamiie

detalii rețetă—

Sos de mustar cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca toate elementele componente foarte bine.

detalii rețetă—

Sos Remoulade

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se

detalii rețetă—

Sos a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se toarna sifonul intr-un castron, se adauga uleiul, zeama de lamiie, sarea, piperul, patrunjelul verde tocat si se

detalii rețetă—