Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos olandez cu unt si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam

detalii rețetă—

Sos Meuniere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Meuniere patrunjelul se spala, se curata si se taie marunt. Lamaia se stoarce. Untul se incalzeste, se

detalii rețetă—

Sos Meuniere fara capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Meuniere fara capere patrunjelul verde se spala, se curata si se toaca marunt. Untul se incalzeste, se

detalii rețetă—

Sos olandez cu unt si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos olandez untul se topeste, iar apa rezultata se elimina. Lamaia se stoarce. Galbenusurile de ou se bat cu

detalii rețetă—

Sos Colbert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul

detalii rețetă—

Sos Ravigot cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Ravigot cu castraveti murati castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt

detalii rețetă—

Sos Remoulade pentru peste, oua sau carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se

detalii rețetă—

Sos tartar cu patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si

detalii rețetă—

Sos de lamaie (a la grec)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de lamaie lamaia se spala si se extrage sucul. Mararul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Uleiul

detalii rețetă—

Sos romanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele

detalii rețetă—

Sos de maioneza calda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

lntr-un vas emailat, asezat intr-o cratita cu apa calda, se pune untul sa se inmoaie. Se incorporeaza cele doua

detalii rețetă—

Sos „Robert"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata si se spala ciupercile, apoi se oparesc in apa clocotita, se scurg si se toaca marunt, cu tot cu

detalii rețetă—

Sos cu oua rascoapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—