Slow Cooking

Cotlet de porc cu mere si ceapa
Carne

Cotlet de porc cu mere si ceapa

• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome, adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul

Cotlet de porc cu mere si ceapa
Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci
Carne

Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci

• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4• curatati usturoiul si lasati-l intreg• coaceti usturoiul, cepele si

Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci
Limba de vita cu masline
Carne

Limba de vita cu masline

• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet• cand apa incepe sa

Limba de vita cu masline
Risotto cu ciuperci, caju si parmezan
Mancare cu legume

Risotto cu ciuperci, caju si parmezan

• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile in

Risotto cu ciuperci, caju si parmezan
Curry de legume si naut
Mancare cu legume

Curry de legume si naut

• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii

Curry de legume si naut
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean
Carne

Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean

• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux

Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean
Chili con carne
Specialitati

Chili con carne

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul

Chili con carne
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean
Carne

Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean

• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in

Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean
Supa consistenta de vita si radacinoase
Supe si Ciorbe

Supa consistenta de vita si radacinoase

• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina

Supa consistenta de vita si radacinoase
Moussaka
Gatite

Moussaka

• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o

Moussaka
Sarmalute cu afumatura si dovleac
Specialitati

Sarmalute cu afumatura si dovleac

• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •

Sarmalute cu afumatura si dovleac
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Specialitati

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval

• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Cotlet de porc umplut
Specialitati

Cotlet de porc umplut

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

Cotlet de porc umplut
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly
Fusion

Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly

• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati

Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly
Papricas cu gnocchi si lipie de casa
Fusion

Papricas cu gnocchi si lipie de casa

• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de

Papricas cu gnocchi si lipie de casa
Cotlet de porc in crusta de fistic
Fusion

Cotlet de porc in crusta de fistic

• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •

Cotlet de porc in crusta de fistic
Ratatouille
Mancare cu legume

Ratatouille

• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de

Ratatouille
Zacusca de legume
Mancare cu legume

Zacusca de legume

• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte

Zacusca de legume
Pui cu maghiran si turmeric
Carne

Pui cu maghiran si turmeric

• spalati cartofii si taiati-i felii groase de 1,5 cm grosime • faceti un pat din ei

Pui cu maghiran si turmeric
Pulpa de vita cu fasole verde pastai
Carne

Pulpa de vita cu fasole verde pastai

• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm • ungeti-o cu ulei de masline

Pulpa de vita cu fasole verde pastai
Pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata
Carne

Pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata

• marinati pastrama de berbecut cu toate ingredientele mentionate mai sus, pentru minimum 24 de ore •

Pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata
Midii in sos rosu, picant
Peste si Fructe de mare

Midii in sos rosu, picant

• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru

Midii in sos rosu, picant
Pastrav in papiota cu broccoli
Peste si Fructe de mare

Pastrav in papiota cu broccoli

• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama

Pastrav in papiota cu broccoli
Biban vargat umplut
Peste si Fructe de mare

Biban vargat umplut

• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus

Biban vargat umplut
Tocanita de berbecut si porc
Gatite

Tocanita de berbecut si porc

• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi• taiati pulpa de porc cuburi• morcovii, telina, ardeii si cartofii

Tocanita de berbecut si porc
Tochitura moldoveneasca
Gatite

Tochitura moldoveneasca

• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de

Tochitura moldoveneasca
Bogracs Gulyas
Supe si Ciorbe

Bogracs Gulyas

• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii

Bogracs Gulyas
Tocanita cu vita si dovleac
Carne

Tocanita cu vita si dovleac

Tocanita cu vita si dovleac – pregatita la Slow Cooker

Tocanita cu vita si dovleac
Tochitura de berbecut si carnati de oaie
Carne

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Tochitura de berbecut si carnati de oaie
Chiftelute „orientale”, in sos rosu
Carne

Chiftelute „orientale”, in sos rosu

Chiftelute „orientale”, in sos rosu

Chiftelute „orientale”, in sos rosu
Mancare de hribi
Specialitati

Mancare de hribi

Mancare de hribi

Mancare de hribi
Peste cu glazura de mustar
Peste si Fructe de mare

Peste cu glazura de mustar

Peste cu glazura de mustar

Peste cu glazura de mustar
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Specialitati

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Rulada de muschiulet de porc cu prune
Carne

Rulada de muschiulet de porc cu prune

Rulada de muschiulet de porc cu prune

Rulada de muschiulet de porc cu prune
Sarmalute cu dovleac
Carne

Sarmalute cu dovleac

Sarmalute cu dovleac

Sarmalute cu dovleac
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Feijoada - tocana braziliana cu fasole
2
Mancaruri cu carne

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...

Feijoada - tocana braziliana cu fasole
Ciorba de loboda cu omleta
3
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Ciorba de loboda cu franjuri de ou
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Desert prajitura felie de lapte
5
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Parteneri
Macrou la cuptor
Bucataras.RO

Macrou la cuptor

O reteta simpla dar foarte buna. Nu necesita mare experienta in bucatarie si nici ingrediente multe.

Macrou la cuptor
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola