Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de pasca cu ciocolata aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar,...
Pasca cu ciocolataAceasta reteta de pasca cu branza de vaca este ideala pentru perioada Pastilor. Pentru a o realiza, sunt necesare urmatoarele...
Pasca cu branza de vacaPlacinta cu branza este una dintre retetele care pot inlocui pasca din meniul de Paste. Ingredientele necesare: branza de...
Placinta cu branzaPasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca aveti nevoie de piscoturi, oua,...
Pasca cu bananePasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta reteta aveti...
Pasca cu branza dulceSe prepara un aluat de cozonac din ingredientele de mai sus. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm, apoi se asaza intr-o...
Pasca cu branza de vaciSe scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si...
Umplutura de smantana pentru pasca sau placinteBranza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si...
Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinteCasul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare. Pasta obtinuta...
Umplutura din cas de oaie pentru pascaAlbusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o...
Umplutura de nuca pentru pascaSe intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de...
Pasca cu branza de vaciPentru aceasta reteta se foloseste smantana groasa, fara zer. Aceasta se amesteca bine cu faina, cu zahar, vanilie,...
Pasca cu smantanaSe framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit....
Pasca cu cas de oaieSe pregateste aluatul de pasca. Separat se bat ouale cu zaharul pentru umplutura. Se adauga faina in ploaie, apoi vanilia,...
Pasca cu ciocolataSe pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se...
Pasca cu crema de nucaOrezul se pune in apa si se lasa acolo pana se umfla. Laptele se fierbe impreuna cu vanilia, iar cand incepe sa clocoteasca...
Pasca cu orezSe bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin albusurile...
Pasca cu branzaSe bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de...
Pasca montiPasca aromata este o reteta de pasca perfecta pentru masa de Paste. Pasca este o mancare traditionala ce se serveste de Pasti.
Pasca aromataPasca moldoveneasca are aluat fraged, umplutura de branza cu stafide. Este o reteta de pasca ce nu trebuie sa lipseasca de pe...
Pasca moldoveneascaSe separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca intr-un castron impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga, pe...
Pasca traditionala cu ciocolataDin aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo ½ cm grosime si de marime tavii in care se coace pasca. Se unge tava cu...
Pasca cu smantana IIn tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se imbraca si...
Pasca cu smantana 2Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva ore la scurs...
Pasca cu smantana 3Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se...
Pasca cu smantanaBlatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt...
Pasca polonezaPregatim aluatul Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile. Freci galbenusurile cu zaharul si apoi le...
Pasca cu smantanaSe bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul. Amestecati usor, pana cand se...
Pasca la minutSe dizolva drojdia cu o lingurita rasa de zahar si un galbenus in 2-3 linguri lapte caldut. Se freaca pana se omogenizeaza si...
Pasca cu branza dulce si stafideAm pus totul in culcusul de faina. Am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Am uns coca cu ulei si am lasat-o la...
Pasca cu ciocolataTopiti untul si sfaramati doua treimi din biscuiti, pentru a obtine un pesmet fin. Amestecati untul cu acest pesmet pana...
Pasca cu ciocolataPregatesti aluatul asa: inmoi drojdia in apa calduta, cerni faina, freci galbenusurile cu zaharul si adaugi
Pasca umpluta cu branza de vaciSe face maiaua din drojdia dizolvata in lapte (o cana calduta) si cateva linguri faina pana devine un pic grosuta. Se lasa...
Pasca cu branzaSe pune faina intr-un bol mare si se adauga sare impreuna cu zahar. Se amesteca bine. Se topeste untul intr-o tigaie,...
Pasca cu fructeSe amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se...
Pasca nemteascaSe freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu varful...
Pasca din aluat fragedPasca fara aluat este un preparat pentru meniul de Paste traditional. La baza retetei stau urmatoarele ingrediente: branza de...
Pasca fara aluatPasca in doua culori, cu aluat cu cacao si crema fina si vanilata de branza este un deliciu. Blatul de ciocolata nu este prea...
Pasca in doua culori, gust parfumat, la ceas de sarbatoare!Pasca simpla cu smantana este absolut delicioasa. O reteta de pasca fina potrivita pentru masa de Paste.
Pasca simpla cu smantanaPasca cu branza si cacao se distinge de celelalte retete de pasca prin folosirea de cacao in reteta care poate satisface...
Pasca cu branza si cacaoPasca cu ciocolata este o alternativa delicioasa la clasica reteta de pasca cu branza de vaci. Este delicioasa si potrivita...
Pasca cu ciocolataIngredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil,...
Pasca polonezaDin aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo 1/2 cm. grosime si de marimea tavei in care se coace pasca. Se unge tava cu...
Pasca cu ciocolataSe bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele...
Umplutura de ciocolata pentru pascaBrinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou,...
Umplutura de brinza de vaci pentru pascaSe bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor si se...
Umplutura cu fructe pentru pascaSe freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se...
Umplutura cu nuci de pascaSe fierbe laptele cu vanilia. Se alege orezul, se spala, se pune in apa calda si se lasa un sfert de ora sa se umfle, apoi se...
Umplutura de orez de pascaSe dizolva drojdia in jumatate de ceasca de apa calda. Intre timp se dizolva jumatate de ceasca de zahar in lapte cald, pe...
Pasca poloneza