Ciocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte praf.
Ciocolata GetaCiocolata alba de casa se face din lapte praf, zahar, apa, unt, fiole esenta de vanilie si stafide. Este delicioasa.
Ciocolata alba de casaPentru ciocolata de casa cu caco aveti nevoie de lapte praf, 1 kg zahar, 300 ml apa, 400 g unt, 100 g stafide, 100 g nuca...
Ciocolata de casa cu cacaoClatitele cu floare de salcam se fac din 1 l de lapte, 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar si 250 g faina.
Clatite cu floare de salcamPentru halvaua turceasca delicioasa se pune untul la incalzit, iar cand este fierbinte, se adauga faina si mestecam pana...
Halva turceasca delicioasaJeleul de zmeura il putem folosi la torturi, creme sau tarte. ESte usor de facut si este foarte bun.
Jeleu de zmeuraDeasupra pe prajiturile Hunedoara se pune bezea si se stropeste cu ciocolata topita. Este un desert delicios.
Prajituri HunedoaraRondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
RondelePentru trandafirii din nuca pentru decor punem la topit zahar pudra, iar peste el punem nuca macinata, amestecata cu culoare...
Trandafiri din nuca pentru decorBananele in vin fiert se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Se pregatesc rapid si sunt delicioase.
Banane in vin fiertBriosele cu fructe sunt prajituri delicioase, foarte populare si usoare de preparat. Amesteca ingredientele uscate...
Briose cu fructeBanana Nuggets este un desert de fructe delicios si usor de preparat. Se taie bananele in felii rotunde de 1-2 cm Se dau prin...
Banana NuggetsNegrese ciocolatoase este o prajitura delicioasa de ciocolata. Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca...
Negrese ciocolatoasePentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind...
Gogosele cu visinePrajitura televizor (TV) este o reteta delicioasa, in care se imbina cacao cu vanilia intr-o armonie perfecta. Puteti sa va...
Prajitura TelevizorPentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar,...
Prajitura ungureascaPentru prajitura Visinica se face un blat din 200 g zahar pudra, 6 galbenusuri, 5 linguri de ulei, 3 linguri de lapte.
Prajitura VisinicaCheescake cu crema de lapte si dulceata de cirese este o reteta delicioasa. Pentru a prepara acest cheesecake aveti nevoie de...
Cheesecake cu crema de lapte si dulceata de ciresePaianjenul din briosa cu cirese si jeleu este delicios. Pentru a prepara aceasta prajitura amuzanta aveti nevoie de unt sau...
Paianjen din briosa cu cirese si jeleuPentru prajitura Silvia se bat 6 albusuri cu 10 linguri de zahar, se adauga treptat 4 linguri de apa, 1 praf de copt, 2...
Prajitura SilviaPentru prajitura spaniola aveti nevoie de ½ de pahar de lapte, 50 g margarina, 2 oua, 300 g zahar pudra.
Prajitura spaniolaPentru prajitura Tobite coaja de la o lamaie se bate bine cu 6 albusuri, apoi se adauga treptat 250 g zahar pudra.
Prajitura TobitePnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.
Prajitura ToscanaPentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.
Prajitura TrabucPentru prajitura delicioasa Roza va trebuie oua, zahar, ulei, coaja si zeama de la o lamaie. Este usor de preparat.
Prajitura delicioasa RozaPrajitura Roza in trei culori se face din 400 g faina, 1 praf de copt, 120 g untura, 120 g zahar, 1 ou si smantana.
Prajitura Roza in trei culoriFoile pentru prajitura Saint-Honore se fac din 350 g alune, 350 g zahar pudra, 10 albusuri, 2 lingurite de amidon.
Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)Pentru prajitura Sandocan va trebuie ocana de nuca prajita si taiata, 6 oua, o cana de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri...
Prajitura SandocanFoaia pentru prajitura sfaramicioasa se face din 250 g zahar, 150 g nuca macinata si 5 albusuri.
Prajitura sfaramicioasaPentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.
Prajitura SighisoaraPentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Prajitura cu crema Regina MariaPentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Prajitura RitaPentru prajitura rece se face un blat rece din 600 g biscuiti pisati, 600 g nuca macinata, 600 g zahar pudra.
Prajitura recePrajitura cu zmeura si iaurt este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, zahar, praf de copt,...
Prajitura cu zmeura si iaurtClatitele americane sunt delicioase. Pentru a prepara aceste clatite aveti nevoie de faina, zahar, praf de copt, bicarbonat...
Clatite americane delicioaseFursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri aveti nevoie de unt, zahar, faina, praf de copt,...
Fursecuri cu cacao si susanBulgarasi de zapada sunt deserturi foarte delicioase. Pune in robot 1/2 cana nuca de cocos, faina, sarea si 1/4 cana de...
Bulgarasi de zapadaUrechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat...
Urechi de elefantPentru prajitura Parisului in flacari se fac doua blaturi. Aceasta se face in tava patrata si este delicioasa.
Prajitura Parisul in flacariPentru prajitura Petre Roman se coc trei foi, pe dosul tavii. Este o reteta de prajitura clasica, cu doua creme, perfecta...
Prajitura Petre RomanPentru prajitura Rafaello, foaia se face din 5 albusuri, 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ de plic de praf de copt si...
Prajitura Rafaello cu cremaPentru prajitura delicioasa Mimoza se bat 2 oua, 250 g zahar, 250 g smantana, 1 praf de copt, 250 g faina si coaja de la...
Prajitura delicioasa MimozaPentru prajitura Mimoza cu crema aveti nevoie de 500 g faina, 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar.
Prajitura Mimoza cu cremaPentru prajitura Negri in pijama va trebuie 4 oua intregi, 4 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 2 linguri de cacao.
Prajitura Negri in pijamaUsor de facut, pentru prajitura Non Ulta Plus va trebuie faina, zahar pudra, smantana, sare si coaja de lamaie.
Prajitura Non Ultra PlusLa Felioara Minunata , aranjarea se face astfel: blatul, crema, albusul, iar deasupra radem ciocolata.
Felioara MinunataPentru prajitura Florica, 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie.
Prajitura FloricaPentru prajitura Foi de napolitana aveti nevoie de 4 foi de napolitana, 3 foi cu nuca - 6 oua, o cana de zahar.
Prajitura Foi de napolitanaPentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Prajitura IulianUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori