Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Muffins cu prune si faina de porumb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Am amestecat cele doua faini cu zaharul, sarea, praful de copt si prunele Am adaugat ingredientele lichide

detalii rețetă—

Muffins cu lapte batut si mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Toate se amesteca 2-3 min la robot. Se pune aluatul in forma, deasupra cateva mure si se dau la cuptor

detalii rețetă—

Tarta cu mere si chec de lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

este vorba de un aluat tare de tarta, umplut cu aluat de chec in care punem felii de mar Aluatul de tarta

detalii rețetă—

Chec tigru

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Acest chec tigru este mult mai usor de facut decat ti-ai putea imagina. Aluatul de chec se imparte in doua, o parte

detalii rețetă—

Scones cu cirese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Scones cu cirese este o retete culinara plina de fructe si delicioasa. Are un aluat pufos, si interior moale cu

detalii rețetă—

Chec ieftin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se freaca ouale cu zaharul, mirodeniile si praful de copt. Se inglobeaza uleiul si laptele, alternativ cu faina si

detalii rețetă—

Coroana Frankfurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Preparam un piscot din ingredientele pentru aluat, il turnam intr-o forma de coronita cu diametru de 28 de cm si il

detalii rețetă—

Painea studentului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca toate ingredientele si se bate aluatul pana face bule de aer. Se pune intr-o tava bine unsa si tapetata

detalii rețetă—