Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Umplutura de smantana pentru pasca sau placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si

detalii rețetă—

Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de

detalii rețetă—

Umplutura din cas de oaie pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Casul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare.

detalii rețetă—

Umplutura de nuca pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de

detalii rețetă—