Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema desert in cupe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Separat se pun galbenusurile si se bat spuma tare. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Crema de portocale cu miere la cupe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Acest desert crema

detalii rețetă—

Crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca intr-un vas, pe foc mic oul cu zaharul si sucul si coaja rasa de la o portocala. Cand crema incepe sa

detalii rețetă—

Colarezi sau frecatei cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron, punem faina, sarea si picuram 2 linguri de lapte. Frecam faina intre degete pana obtinem firmituri

detalii rețetă—

Terina cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Foile de gelatina se rup in bucati mici si se pun la inmuiat cu apa. Se toarna zeama de la lamaie peste zmeura si

detalii rețetă—

Crema de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se iau cele 5 oua si se fierb, apoi cu ajutorul unei furculite se zdrobesc pana se obtine o pasta. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Crema de rahat topit (pentru cozonac)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Nucile se toaca marunt cu cutitul. Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2

detalii rețetă—

Crema cappuccino cu sos de zmeura si visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se

detalii rețetă—

Crema la pahar cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa

detalii rețetă—

Crema de zahar ars Philadelphia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Crema de zahar ars este o reteta clasica si foarte indragita. Daca veti incerca si varianta de crema de zahar ars

detalii rețetă—

Desert Amarena (nuca)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Desertul Amarena cu nuca in caramel este un desert la pahar cu crema de Nutella, aspectuos si atat de delicios

detalii rețetă—

Crema ruseasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema ruseasca este un desert pe baza de oua. Reteta este foarte simpla si rapida si va puteti bucura de un desert

detalii rețetă—

Crema ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa cam 15 min. sa se scurga de zeama. Gelatina dizolvata se

detalii rețetă—

Bavareza cu ceai verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prajitura bavareza poate fi aromata in cele mai diferite moduri: de la ciocolata si menta la capsune si frisca pana

detalii rețetă—