Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema spaniola de nuci (intxaursalsa)

complexitate reteta Redusa 

intxaursalsa, in traducere crema spaniola de nuci, pentru ca este o reteta tipic spaniola, este caracteristica

detalii rețetă—

Crema de rahat topit (pentru cozonac)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Nucile se toaca marunt cu cutitul. Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2

detalii rețetă—

Crema caramel cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.

detalii rețetă—

Crema de nuci cu galbenus si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de nuci se oparesc nucile macinate cu laptele indulcit cu zahar. Se amesteca adaugand putin rom si

detalii rețetă—

Crema de alune sau nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru aceasta crema de alune sau nuci sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune sau nuci, oua, zahar si unt.

detalii rețetă—

Crema de alune cu frisca si lichior de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de alune se prepara foarte usor si rapid. Pe langa alune, pentru compozitie mai aveti nevoie de oua, lapte,

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de praline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune zaharul pe foc mic sa se topeasca. Se adauga apoi alunele sau nucile, dupa caz si se amesteca bine. Se ia

detalii rețetă—

Crema de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se ard intr-un vas 100 gr zahar. Zaharul ars se amesteca cu nucile cu o lingura inmuiata in unt. Se lasa caramelul

detalii rețetă—

Crema de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un ibric se pun 150 gr zahar si 100 ml apa. Se fierb ingredientele pe foc moale, pana se obtine un sirop

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune laptele sa fiarba impreuna cu nucile macinate pana cand laptele scade de tot. Atunci se adauga zaharul si

detalii rețetă—

Umplutura cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana

detalii rețetă—

Crema de alune si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca bine alunele cu zaharul si se adauga frisca. Se pot inlocui alunele cu migdale sau nuci.

detalii rețetă—

Crema de alune si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se freaza bine alunele cu zaharul si se adauga frisca. Se pot inlocui alunele cu migdalele sau nuci.

detalii rețetă—