Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pan de Horno

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pan de Horno este o paine de casa pentru care veti avea nevoie de drojdie uscata, apa calduta, faina, sare si ulei

detalii rețetă—

Bagheta frantuzeasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru bagheta frantuzeasca pune apa si drojdia intr-un bol si lasa deoparte 5 minute. Adauga sarea si faina, putin

detalii rețetă—

Tortilla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tortilla este un fel de lipie sau paine din aluat nedospit. Pentru a face tortilla puteti folosi faina alba sau

detalii rețetă—

Focaccia umpluta cu cas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Focaccia umpluta cu cas este un aperitiv deosebit. E putin de lucru la aceasta reteta de focaccia, dar merita tot

detalii rețetă—

Paine cu lapte delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru painea cu lapte se cerne faina in copaie. Se face loc la mijloc. Se pune drojdia frecata cu zaharul, apoi

detalii rețetă—