Crema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si pentru...
Crema de usturoi Delaco
Marinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai apetisanta.
Marinata de iaurt pentru pui
Sosul bechamel cu bere este o alta varianta de bechamel, cu un gust mai aromat si suav.
Sos bechamel cu bereSos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de fripturi...
Sos de ciuperci cu smantana
Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantana
Pentru sos alb din lapte (Bechamel) faina cernuta se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe. Untul se...
Sos alb din lapte (Bechamel)
Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa...
Sos alb rumenit Morney
Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce sucul....
Sos alb din supa de pasare
Pentru sos alb cu vin lamaia se spala si se stoarce. Faina se cerne. Untul (60 g) se topeste intr-o cratita si se adauga...
Sos alb cu vin
Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se topeste pe...
Sos alb Chaud-FroidO mie de insule este un delicios sos pentru salate. Pentru a prepara aceasta reteta de sos aveti nevoie de maioneza, ketchup,...
O mie de insuleSosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acest sos aveti nevoie de smantana, ceapa, iaurt, sare si...
Sos de smantana cu ceapa prajitaSosul pentru souvlaki este foarte delicios, se prepara in doar 5 minute, si este un ingredient indispensabil a frigaruilor...
Sos pentru souvlaki
Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa care il...
Sos Poulette
Pentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina si ceapa...
Sos romanesc cu untura si ceapa
Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de...
Sos a la creme
Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de...
Sos a la crema cu ciuperci si smantana
Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se adauga...
Sos alb cu ciuperci
Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita...
Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel
Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si verdeata. Toate...
Pasta de unt
Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb...
Bait pentru carne de iepure
Sosul de hrean poate fi servit la diverse mancaruri. Aveti nevoie de smantana si hrean.
Sos usor de hrean
Sosul de faina da savoare mancarii Aveti nevoie si de cateva frunze de patrunjel. Cand este gata, sosul se da prin sita.
Sos de faina
Sosul de ciuperci cu smantana este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie si de o ceasca de zeama de carne.
Sos de ciuperci cu smantana
Sosul cald de mustar se face foarte simplu si este foarte delicios. Pentru acest sos aveti nevoie si de un pahar de vin alb.
Sos cald de mustar
Sosul de usturoi cu faina se serveste la rasol. Aveti nevoie pentru acest sos si de o capatana de usturoi.
Sos alb de usturoi cu faina
Sosul de marar cu smantana da mancarii un gust deosebit. Pentru prepararea acestui sos vem nevoie de unt si faina.
Sos de marar cu smantana si lapte
Sosul maioneza economic se pregateste simplu si rapid. Aveti nevoie de o cana de lapte indoit cu apa si de faina.
Sos de maioneza economic
Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Se fierbe un ou rascopt. Aveti nevoie de ceapa tocata marunt.
Sos de ou cu castravete
Mujdeiul de usturoi se pregateste foarte repede si este foarte delicios mai ales la preparatele din peste.
Mujdei rapid de usturoi
Reteta maioneza cu smantana se realizeaza foarte repede si usor. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, smantana groasa,...
Sos maioneza cu smantana
Sosul maioneza cu tarhon se pregateste foarte repede, se face un sos maioneza iar la sfarsit se adauga cateva frunze de tarhon.
Sos maioneza cu tarhon
Reteta sos picant cu verdeturi este foarte simpla si la indemana oricui. Se pregateste o maioneza in care adaugam verdeturile.
Sos picant cu verdeturi
Sosul tartar este delicios. Pentru a prepara acest sos tartar aveti nevoie de ou, ulei, otet, arpagic, capere.
Sos tartar rapidSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazare
Sos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt: iaurt,...
Sos tzaziki cu castraveti murati
Se rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o ora,...
Sos Madeira
Se taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se adauga sare,...
Sos Soubise
Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile taiate felii...
Sos Veloute
Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare, piper,...
Sos bechamel
Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea mai mare...
Maioneza din branza de vaci
Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa care se...
Sos de hrean
Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari, tocate...
Sos remouladSe pune apa la fiert, impreuna cu uleiul. Cand clocoteste se pun chiftelele si se lasa la fiert circa 5 minute. Se adauga...
Chiftele cu sos alb
Gorgonzola se taie cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana. Se adauga apoi...
Sos gorgonzola
Se amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si se serveste.
Sos cu maioneza pentru salate
Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude, cu...
Sos de oua
Se face un sos alb: o lingura cu unt se topeste intr-o tigaie pe foc, se adauga faina si se amesteca repede si bine pana se...
Sos alb cu lamaie
Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt si taiate...
Sos pentru fripturi
Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu doua...
Maioneza cu smantana
Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se adauga...
Sos catifelat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori