Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de maioneza cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe faina in lapte diluat, cu sare, pina se obtine un sos gros. Dupa ce se raceste, se freaca galbenusul cu

detalii rețetă—

Sos maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Intr-un castron de portelan se pun galbenusuri crude, se sareaza si se freaca cu o lingura de lemn sau cu un tel.

detalii rețetă—

Sos de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se rumeneste faina usor cu unt, se subtiaza cu lapte fierbinte, se adauga sare si se fierbe 10-15 minute.

detalii rețetă—

Sos de smintina cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama

detalii rețetă—

Sos alb pentru carne fiarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care

detalii rețetă—

Sos alb dietetic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu o lingura de lapte rece si se pune sa fiarba in restul de lapte clocotit, 15-20 de minute. Se

detalii rețetă—

Sos de smintina cu zeama de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu smintina,

detalii rețetă—

Sos de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se fierb in putina apa, apoi se trec prin sita. Intre timp,

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se incalzeste untul, se adauga faina amestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte,

detalii rețetă—