Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos bechamel cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul bechamel cu bere este o alta varianta de bechamel, cu un gust mai aromat si suav.

detalii rețetă—

Sos de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se

detalii rețetă—

Sos alb din lapte (Bechamel)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din lapte (Bechamel) faina cernuta se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe.

detalii rețetă—

Sos alb rumenit Morney

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se

detalii rețetă—

Sos alb din supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce

detalii rețetă—

Sos alb cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb cu vin lamaia se spala si se stoarce. Faina se cerne. Untul (60 g) se topeste intr-o cratita si se

detalii rețetă—

Sos alb Chaud-Froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se

detalii rețetă—

Sos Poulette

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa

detalii rețetă—

Sos romanesc cu untura si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina

detalii rețetă—

Sos a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos alb cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se

detalii rețetă—

Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se

detalii rețetă—

Pasta de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si

detalii rețetă—